Bu işin videosu olmaz. Her sistemde değişecek dünya çeşit parametre var.Yapacağınız işlemin videosu ama ben sizi etiketlerim.
Bu işin videosu olmaz. Her sistemde değişecek dünya çeşit parametre var.
Tamam açıkmış. Bu güzel bir haber.Siz bakar mısınız tam anlamadım.
Tamam açıkmış. Bu güzel bir haber.
Ekranın orta üst kısmında 5 adet birim var. Gördünüz mü? CPU cache, CPU Core gibi.
Oradan ilk CPU Cache'i seçin. Ardından altındaki "unlock adjustable voltages" tikini işaretleyin. Onun da ardından altta offset Voltage'i göreceksiniz. Range'i 250mv yapın ve CPU cache için offset Voltage'i -110 ayarlayın. Apply'a basın.
Sonrasında ekranın orta üst kısmında 5 adet birimden bu sefer CPU Core'u seçin. Yine hemen altındaki kutuyu tikleyin. Offset Voltage'i CPU Core için -110 ayarlayın. Apply'a basın.
Nasıl yapıldığını kavradığınızı düşünerek:
Intel GPU ve iGPU Unslice'ı -100 offset voltage olarak ayarlayın. Apply'a basmayı unutmayın.
System Agent'i -40 offset voltage olarak ayarlayın. Apply'a basmayı unutmayın.
Şaka mı yapıyorsunuz yav?Teşekkürler FPS uçtuuu.
Daha uçmaması lazım ama.Teşekkürler FPS uçtuuu.
Şaka mı yapıyorsunuz yav?![]()
"Ağam benimle eyleniyir" aklıma ilk bu geldi.Gerçekten mi mutlu oldum.![]()
Hayır. Belli olmaz. Sistemden sisteme değişir. Sen bu değerleri girdiğin an sistemin donabilir yada mavi ekran verebilir. Ben 10.Nesil işlemciye göre değerler veriyorum.Bu yazdığınız şey bende işe yarar mı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.