Tulpar T5 v19.2 kasma sorunu

Siz bakar mısınız tam anlamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    246,7 KB · Görüntüleme: 42
Siz bakar mısınız tam anlamadım.
Tamam açıkmış. Bu güzel bir haber.
Ekranın orta üst kısmında 5 adet birim var. Gördünüz mü? CPU Cache, CPU Core gibi.

Oradan ilk CPU Cache'i seçin. Ardından altındaki "Unlock Adjustable Voltages" tikini işaretleyin. Onun da ardından altta Offset Voltage'i göreceksiniz. Range'i 250mV yapın ve CPU Cache için Offset Voltage'i -110 ayarlayın. Apply'a basın.

Sonrasında ekranın orta üst kısmında 5 adet birimden bu sefer CPU Core'u seçin. Yine hemen altındaki kutuyu tikleyin. Offset Voltage'i CPU Core için -110 ayarlayın. Apply'a basın.

Nasıl yapıldığını kavradığınızı düşünerek:

İntel GPU ve İGPU Unslice'ı -100 Offset Voltage olarak ayarlayın. Apply'a basmayı unutmayın.

System Agent'i -40 Offset Voltage olarak ayarlayın. Apply'a basmayı unutmayın.

Tamam açıkmış. Bu güzel bir haber.
Ekranın orta üst kısmında 5 adet birim var. Gördünüz mü? CPU cache, CPU Core gibi.

Oradan ilk CPU Cache'i seçin. Ardından altındaki "unlock adjustable voltages" tikini işaretleyin. Onun da ardından altta offset Voltage'i göreceksiniz. Range'i 250mv yapın ve CPU cache için offset Voltage'i -110 ayarlayın. Apply'a basın.

Sonrasında ekranın orta üst kısmında 5 adet birimden bu sefer CPU Core'u seçin. Yine hemen altındaki kutuyu tikleyin. Offset Voltage'i CPU Core için -110 ayarlayın. Apply'a basın.

Nasıl yapıldığını kavradığınızı düşünerek:

Intel GPU ve iGPU Unslice'ı -100 offset voltage olarak ayarlayın. Apply'a basmayı unutmayın.

System Agent'i -40 offset voltage olarak ayarlayın. Apply'a basmayı unutmayın.

Teşekkürler FPS uçtuuu.

Gerçekten mi mutlu oldum. :D
"Ağam benimle eyleniyir" aklıma ilk bu geldi.

Mavi ekran yada sistem donması mı yedi diye düşünüyorum ben de. Undervolt sonucu bunlar muhtemel. O yüzden belki benimle dalga geçiyor olabilir.
Bu yazdığınız şey bende işe yarar mı.
Hayır. Belli olmaz. Sistemden sisteme değişir. Sen bu değerleri girdiğin an sistemin donabilir yada mavi ekran verebilir. Ben 10.Nesil işlemciye göre değerler veriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı