İlk defa sizden duydum bunu. V21 serisinde böyle bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Şunu da söyleyeyim, teknoloji biraz şans işidir, ne olacağı belli olmaz.2060'tan bile daha az performans veriyor diye gördüm bir yerde şans işi mi sizce biraz?
İlk defa sizden duydum bunu. V21 serisinde böyle bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Şunu da söyleyeyim, teknoloji biraz şans işidir, ne olacağı belli olmaz.2060'tan bile daha az performans veriyor diye gördüm bir yerde şans işi mi sizce biraz?
Valla youtube yorumlarına falan baktım bu modelin insanlar bildiğin düşman olmuş monstera biraz çekindim doğrusuİlk defa sizden duydum bunu. V21 serisinde böyle bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Şunu da söyleyeyim, teknoloji biraz şans işidir, ne olacağı belli olmaz.
çok olumsuz yorum var 3060 düşük fps falan veriyor diye kararsız kaldımv21 serisi Monster'ın kaliteli serilerinden biri, alınır.
v21 serisi nisbeten iyi bir seri, eğer tedirginseniz başka modeller önerebiliriz fakat bu bütçedeki en iyi model bu.çok olumsuz yorum var 3060 düşük fps falan veriyor diye kararsız kaldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.