Tulpar T7 22.2 vs Tulpar T7 20.4 vs Acer Nitro 5 12700H vs Acer Nitro 5 12500H

Bütçe
27.000 TL
Size kalmış. Nitro fiyatına göre idare eder ama panel düşük,20.4 genel anlamda iyi ama yeni nesil değil. STRIX'e bütçe yetiyorsa tüm istekleri karşılar 😃

STRIX Tulpar ve Nitro 5'ten benchmarkta kötü diye bir de ısınıyor olduğundan pek emin olamamıştım muhtemelen Nitro 5 alırım paneli aman aman kötü durmuyordu @timelook siz olsanız hangisini alırdınız?

O zaman her anlamda iyisi ROG STRIX oluyor bütçeyi arttırırsam onu arttıramazsam Nitro 5'i alayım.

Şahsen ben internette ki veriler yerine burada cihazı alıp test yapan insanların verilerine daha çok inanırım tabi bu tercih meselesi. Asus ya da nitro ise benim tercihim de muhtemelen nitro olurdu.

Son düzenleme:
Bir iki güne halledip inşallah alacağım yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Size kalmış. Nitro fiyatına göre idare eder ama panel düşük,20.4 genel anlamda iyi ama yeni nesil değil. STRIX'e bütçe yetiyorsa tüm istekleri karşılar 😃
Hocam işleri biraz daha karıştıracağım ama gerçekten kararsızlık yoruyor insanı 😃. Bu model nasıldır? Sepette 1500 TL indirimiyle Strix civarına geliyor zaten. Biraz daha para verip hem paneli güzel hem işlemcisi yeni nesil bir cihaz almak daha mantıklı geliyor.

Hocam işleri biraz daha karıştıracağım ama gerçekten kararsızlık yoruyor insanı 😃. Bu model nasıldır? Sepette 1500 TL indirimiyle STRIX civarına geliyor zaten. Biraz daha para verip hem paneli güzel hem işlemcisi yeni nesil bir cihaz almak daha mantıklı geliyor.

Bunun şu an daha Turbo modu bile yok hocam ileride eklenir tabii illada. Tam sıcaklık değerleride pek bilinmiyor buna bağlı olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı