Tulpar T7 V17.1 düşük GPU kullanımı ve FPS sorunu

EyüpSabri

Decapat
Merhabalar. İki gün önce Monster'dan Tulpar T7 V17.1 model laptop aldım.
Sistem özellikleri:
i7-8750H işlemci
GTX 1060 6 GB (Max-Q değil)
256 GB SSD
1x8 GB RAM 2666 MHz

Windows kurdum PUBG yükledim ve tüm sürücülerin güncel driverlarını yükledim ayrıca yüksek performans moduna aldım. Geforce Experience'dan ve Nvidia denetim masasından tüm ayarları FPS odaklı yaptım. Ancak bu sistemde izlediğim videolarda Low ayarlarda FPS değerler 110-130 bandında iken ben laptobumda 70-80 ortalama değer görüyorum. Ayrıca GPU kullanımı yüzde 50-75 arası gidip geliyor haliyle FPS düşük oluyor.

GPU kullanımını nasıl yükseltebilirim ve FPS değerlerimi normale nasıl çevirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msı afterburner ile gpu ve cpu kullanımlarını atabilirsen daha iyi olur,düşük gpu kullanımı için bir sorun görünmüyor anlattığın kadarıyla.

5000 tlye i7 7700k msj gtx 1060 gaming x 6 gb msi z270 gaming m5 anakart gskill trident z rgb 2x8 ram corsair 270r kasa cooler master 700w güç kaynağı sandisk 240 gb ssd wd 1 tb hdd cooler master seidon 240mm sıvı soğutmalı sistem satıyorum çok uygun o laptopa para vermen biraz hata olmuş en kötü 70-80 dereceyi görüyor laptoplar oyun oynarken benimki 65 i gecmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı