Tulpar v22.1 alınır mı?

NVIDIA ile açınca da scroll yaparken ekran sürekli göz kırpar gibi kısa süreli siyah olup tekrar kendine geliyor ve sürekli oluyor bu. Yani her türlü sorunlu. Eğer eski bilgisayarlar bile video izlemek gibi basit bir şeyi sorunsuz yapabiliyorsa ve benim yeni 18000 TL verdiğim bilgisayar bunu yapamıyorsa üstüne MUX Switch yaptığımda çöküyorsa üstüne müzik dinlerken verdikleri ses driver ı sorunlu olduğu için 30 dk müzik dinledikten sonra ses gidiyorsa ve bunların hepsi yetmezmiş gibi oyun oynarken wasd tuşlarını kullanırken kasa yamuk olduğu için sol asağı doğru hareket ediyorsa ve son olarak laptopun bir kısmına normal oyun oynamazken bile sıcaklıktan el değdirilemiyorsa bırakın da markaya küsüp küsmeyeceğime ben karar vereyim.
 
Aga be cidden şans işi gibi Monster artık iyisi de var falan diye düşünmeyi kesmeye başlayacağım bu kadar sorunu da yaşatmayın ya :/

Aslında Monster kötü bir firma değil ama yazılımsal olarak sıkıntılarını çözmeye çalışmamaları onlara büyük eksi olarak yansıyor bu konuda kendilerini geliştirmeleri lazım her şey donanım değildir :)
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı