Tunçmatik 1000VA UPS İncelemesi

@Handsome Reis
Çok güzel bir inceleme olmuş eline sağlık
Çok iş görüyor
Bu mesajı şu anda, bu UPS sayesinde yazabiliyorum
Emeğine sağlık
Sesi nasıl peki? Ben de UPS düşünüyorum ve bu model fiyat performans olarak güzel gibi geldi ama bazı kişiler çok ses çıkartıyor diyor.

Sesi nasıl peki? Ben de UPS düşünüyorum ve bu model fiyat performans olarak güzel gibi geldi ama bazı kişiler çok ses çıkartıyor diyor.
Bulunduğun yerde ses miktarı nasıl? Kütüphane sessizliğinde bir yerde mi bulunuyorsun? Yoksa normal ev ortamında mı?

Elektrik varken ses duyulmuyor. Elektrik yok iken de sivrisinek sesi kadar ses duyuyorum

Son düzenleme:
Sık kullanılmayınca mesela haftada 1 2 kez elektrik kesilse kaç senede bir akülerini değiştirmeye ihtiyaç oluyor acaba ? Birde akü fiyatları ne kadar ?

Bunun dışında AMD 3600, RX470, SSD'li bir PC kullanıyorum. PC 46 INCH TV'ye bağlı. Sizce bu sistemi kaç dakika destekleyebilir ?

@Batina Bilemiyorum. 1.5 sene civarı tahmini.
Akü fiyatları için bölge servisinden öğrenebilirsin. Benim daha garantim bitmedi diye hiç ücret almadılar akü değişimlerinde.
Sistem için süre %100 güç altında R5 2600 + 1060 sistem yaklaşık 7-9 dakika, masaüstü dolaşım 20-25 dakika.

Tunçmatik kaliteli fakat daha yukarı güçlerde sadece fanlı olanları satılıyor, voltaj şebekede genellikle dengesiz geldiğinden fan devreye girip ses çıkarıyor, fanlı modelleri tercih ederken bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…