Turan (Türk) Birliği Kurulur mu?

Bir gün Türk birliği kurulur mu? Yakında turan kupası diye bir şey yapılacak deniyor. Bu turan birliği'nin temeli olabilir mi? Belki de en büyük hayalim.

Çok zor imkansız hatta kurulursa da buradaki kimsenin ömrü yetmez yakın zamandaki Azerbaycan-Ermenistan savaşındada Türkiye hariç hiçbir Türk ülkesi destek vermedi.
 
Şu anda, herkesin anlayacağı bir tabir ile kullanacak olursam bir gaflet uykusundayız. Bu uykudan elbet uyanacak olan bizler, Türk birliğini kuracağız fakat vakti bilemiyorum :).
 
Ruslar baskı kurmuyor, kuruyordu. Şu anda hükümetlerinin gündem konusu bile değil birleşmek, ilgilenmiyorlar bile. Rusların altında mı yoksa sıkıntılı bir ülke olan Türkiye altında mı daha rahat olurlar sence? Onlar bunu çoktan çözmüşler.
Araplarla imkanı yok anlaşma dahi yapamayız, onlar ABD'yi arkalarına alıp rahatlarına bakıyorlar.
Evet evet Ruslar hiç de baskı kurmuyorlar Türkistan devletlerine. Zaten Rusya da bağımsızlıklarına kavuştukları için Türk devletlerini salacaktı değil mi? O yüzden Türkmenistan'ın başına bir Rus köpeği geçti. O yüzden Özbekistan ülkede Rusça'yı yasaklamak isteyince Rusya'dan posta yedi. Hocam, ne içiyorsunuz bana da söyleyin ben de o dünyayı yaşayayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı