Turbox alınmaz algısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu yanlış yere açılmış galiba "Mizah ve Eğlence" kategorisine açılması gerekmiyor mu ?
Geçen bir konuda Turbox'u savunuyordu bu arkadaş, yani ciddi konuşuyor.

Hazır sistemleri bir nevi enayi avı ancak ekran kartı gibi ürünlerde kendilerinin çok bi' müdahalesi yok. AMD'nin veya NVIDIA'nın Asyalı ortaklarından hazır tasarım modelleri alıyorlar. Hatta bazılarında logoları bile yok. ASUS, MSI yapımı bir model gibi değiller ancak günü kurtarır çoğu. Anakart tarafında muhtemelen alt tabaka Çinli bir fabrika tercih ediyorlardır. Açıkçası anakartlarına ne kadar güven olur bilmiyorum. Masraftan kaçmak için VRM tarafından kısılmış anakart ürettiriyor olabilirler. F/P açısından avantaj sağlamadıkça herhangi bir ürününü almak pek mantıklı değil.

İlk önce kendi beynine bak canım 😁

Bu kadar da komik olmayın yahu Turbox aldığınız için büyük bir sıkıntınız var merak etmeyin ben Turbox alıp paramı sizin gibi sokağa atan kişilerden değilim.😉

Olayı şöyle yorumladım:

geri vites - uludağ sözlük

Bu kadar da komik olmayın yahu Turbox aldığınız için büyük bir sıkıntınız var merak etmeyin ben Turbox alıp paramı sizin gibi sokağa atan kişilerden değilim.😉

Bu PC'yi ben kendim seçerek almadım bunu bil! Yani sende beyin olsaydı bunu da düşünebilirdin :D
Not: Kesinlikle Turbox savunucusu değilim sadece memnunum dedim nokta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı