Turbox çok mu kötü?

Türk markası dedin mi uzak duracaksın. Turbox ve İzoly kesinlikle alınmaz.
Bu adamların piyasada durmasının tek sebebi, bilgisayar hakkında bir çok insanın bilgi sahibi olmaması. Bu yüzden de satılıyor.

Sana bir örnek. Bunu alacak olan adamın aklına ben şey edeyim.

Arkadaşlar peki bütçeme uygun.Rahatça Valorant oynatacak bir kasa önerir misiniz? Hepsiburadadan olsun ama.
Hocam Athlon 3000G APU sistem toplayın daha iyi RAM'i Dual Channel yaparsanız kat kat daha çok FPS verir. Ben şu an 4 GB Single Channel RAM ile CS:GO 100 FPS Valorant 80-100 FPS arası alıyorum.3.7 Turbo Boost, RAM'leri 3200MHz ve APU'yu 1650MHz yaptım.
Athlon 3000G: 500TL
HyperX Fury 4 GB 2400MHz CL15 RAM: 250TL
ASUS Prime B350M-A Anakart: 325TL(2.el aldım)
PSU eski kasamdan silence 500W.
İşlemci fansın geliyor, eski AMD fanı takabilirsin.
Hepsi burada Turbox bulabilirsin Sinerji veya İncehesaptan alabilirsin.Yeni konu aç benden daha iyi parçalar öneren muhakkak olacaktır.

Şuraya yeni bir konu aç: https://www.technopat.net/sosyal/bolum/bilgisayar-toplama.202/

Piyasa da bileşen kalmadı doğru düzgün. Bu yüzden sistem toplama konularına yardımcı olunamıyor. 1500 TL ciddi anlamda yetersiz. Düşük ayarlarda oynatacak bir sistem belki toplanabilir.
Hocam ama bilgisayarım inanılmaz kötü.Bilgisayarım:
1. 3 gb ram.
2. amd 4300/4500 HD series ekran kartı.
3. amd athlon x2 245 procesesor.
4. Windows 10 Pro.

Bu arada yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 2.el daha iyi toplayabilirsiniz. Ama dikkatli olmanız lazım bozuk olabilir, kazıklamaya çalışabilir vs. muhakkak test yapmalısınız.

Ee? Ne var bunda?
Hocam ama bilgisayarım inanılmaz kötü.Bilgisayarım:
1. 3 gb ram.
2. amd 4300/4500 HD series ekran kartı.
3. amd athlon x2 245 procesesor.
4. Windows 10 Pro.
Yani o sisteme kim Windows 10 Pro kurun dediyse, 8.1 kurun. GT220 ile pek zevkli olmasa da oynamıştım ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı