Turbox çok mu kötü?

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım çok kötü. Hepsiburada'dan bilgisayar fiyatlarına bakarken bu ucuz Turbox'u gördüm. Çok ucuzdu, araştırdım sistemi gayet iyiydi. Sonra Turbox ile ilgili konulara bakmaya başladım. Herkes Turbox'u yerin dibine gömmüş. Turbox şöyle kötü böyle kötü almayın. Benim de bütçem çok kısıtlı, 1.500 TL bir bütçem var. Ayrıca tek oynamak istediğim oyun Valorant. Turbox almayı düşünüyorum çünkü bütçeme en uygun gördüğüm PC Turbox. Turbox gerçekten de o kadar mı kötü? Kaç yıl kullanabilirim? Oyun için iyi mi?

En eski nesili takmışlar ikinci el 1500 TL'ye kat ve kat iyi toplanır.

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım çok kötü. Hepsiburada'dan bilgisayar fiyatlarına bakarken bu ucuz Turbox'u gördüm. Çok ucuzdu, araştırdım sistemi gayet iyiydi. Sonra Turbox ile ilgili konulara bakmaya başladım. Herkes Turbox'u yerin dibine gömmüş. Turbox şöyle kötü böyle kötü almayın. Benim de bütçem çok kısıtlı, 1.500 TL bir bütçem var. Ayrıca tek oynamak istediğim oyun Valorant. Turbox almayı düşünüyorum çünkü bütçeme en uygun gördüğüm PC Turbox. Turbox gerçekten de o kadar mı kötü? Kaç yıl kullanabilirim? Oyun için iyi mi?

Onun yerine tablet alabilirsiniz o fiyata gelecek bilgisayar çok kasar.

Sattığı bilgisayara 2010 öncesi işlemcileri koyup i7 i5 diye piyasaya sürüyolar.İnsanları kandırmaktan başka bir şey değil attığınız sistemde zaten ekran kartı yok 2. ele yönelmen çok daha iyi olur.

Bu PC oyun için alınmaz ama ikinci el toplamayacaksan günlük kullanım için alınır.

1. Nesil i5 var mayın tarlası falan açarsın herhalde.
2. El APU sistem olabilir belki.

Dahili ekran kartı var. Yani, Valorant hayal ürünü bu bilgisayarda.

Hazır sistemlerini alma. O sistem genelde i3 i5 3.nesil işlemci bulundurur bende Turbox anakart kullanıcısıyım hazır sistem alınmaz anakartıda çok çok uyguna gelmediği sürece ve 2.el takıntısı varsa alınır.

Hocam Athlon 3000G APU sistem toplayın daha iyi RAM'i Dual Channel yaparsanız kat kat daha çok FPS verir. Ben şu an 4 GB Single Channel RAM ile CS:GO 100 FPS Valorant 80-100 FPS arası alıyorum.3.7 Turbo Boost, RAM'leri 3200MHz ve APU'yu 1650MHz yaptım.
Athlon 3000G: 500TL
HyperX Fury 4 GB 2400MHz CL15 RAM: 250TL
ASUS Prime B350M-A Anakart: 325TL(2.el aldım)
PSU eski kasamdan silence 500W.
İşlemci fansın geliyor, eski AMD fanı takabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı