Turbox sistem aldım

Keşke izoly alsaydın dermişim. 🤣

Abartmayın 640x480 30 fps açar falan. 750Ti Gta V'i High ve normal karışık ayarda akıcı rahat oynatabilecek bi kart.
Sadede gelirsek troll amaçlı açıldığı belli. Çünkü konuyu açan arkadaş daha yanıt bile vermemiş mesajlara.

Abartmayın 640x480 30 fps açar falan. 750Ti Gta V'i High ve normal karışık ayarda akıcı rahat oynatabilecek bi kart.
Sadede gelirsek troll amaçlı açıldığı belli. Çünkü konuyu açan arkadaş daha yanıt bile vermemiş mesajlara.
Hocam genelde sattıkları ekran kartları mining yapılmış oluyor diye biliyorum. (yanlışım varsa düzeltin)

İptal edilebilen aşamadaysa iptal et güzel kazık yemişsiniz.
iptalini yaptım kardeşim uzun yıllar oldu pc bakmayalı fiyatı ve özelliklericazip geldi bir nebze de şeytana uymak diyelim :D
Troll konu gibi geliyor. Hesap bugün açılmış ve ilk mesajı bu. Resim atmaktan başka bir açıklama da yazmamış zaten. Kaç tane geçmiş olsun mesajı alabileceğini ölçmeye çalışıyor herhalde.

eski hesabım şifre unutmuşum :D iptalinde bulundum hocam 3000 bütçem var ne yapmayalım sistem toplar mıyız ?

Sen geçmiş olsun diyenlere bakma, onlar seni kıskanıyor. Bu devirde turbox gibisi yok zaten. (!)

Yok be hocam sadece çok cazip geldi iptal ettim zaten.

Büyük ihtimalle troll konu bu, ya da turbox sistem alacaktı fakat bu kadar ucuz olmasından şüphelendi, ardından burada "satın aldım." Diye konu açtı. Bizi bu şekilde sınadı.

Ahahah yok öyle niyetim olmadı hocam sadece bilgi sahibi değildim sizin sayeniz de görmüş oldum.

Konuda üzülünecek bir şey yok ki. Gerçekse daha çok gülerim 😂

Aksine teşekkür ederim bilmemek ayıp değildir kendim sistem toplarım tabii sizde yardım ederseniz daha avantajlı olurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yok be hocam sadece çok cazip geldi iptal ettim zaten

ahahah yok öyle niyetim olmadı hocam sadece bilgi sahibi değildim sizin sayeniz de görmüş oldum

aksine teşekkür ederim bilmemek ayıp değildir kendim sistem toplarım tabi sizde yardım ederseniz daha avantajlı olurum :)
Aman neyseki almadın sistemi. 3000 TL sistem önerisi adlı konu aç, biz yardımcı oluruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı