- Makaleler
- 21
Driver indirmediysen 6-7 FPS bile çokmuş.
Hmm, mantıklı geldi. Acaba nerede satabilirim ki?Hocam bilgisayarın parçalarını tek tek satın. Yeni bir sistem toplayın.
Hocam sahibinden.com, letgo gibi sitelerden satabilirsiniz.Hmm, mantıklı geldi. Acaba nerede satabilirim ki?
İnşallah satabilirim, gerçi bu Turbox parçaları 5 para etmez de neyse bi' deneyelim bakalım.Hocam sahibinden.com, letgo gibi sitelerden satabilirsiniz.
Çünkü X var. [emoji3]TurboX ve yavaşlık? Yok canım TurboX değildir o. TurboX kadar hızlı bir şey görmedim ben hayatımda (!).
Ne gibi mesela, he öyleyse zaten kargo bugün elime ulaştı iade ederim daha iyisini alırım.350 Liraya r7 240 yerine daha verimli ekran kartı alabilirdiniz.
Uygun fiyata sattık diyelim. Benim şu an bütçem yok, olamaz da zaten. Yenilerini nasıl alacağım? Ekran kartını J7 2015 telefonumu satıp aldım zaten.Ekran kartını, anakartı ve işlemciyi satabilirsiniz uygun fiyata. Anakartı tam modeliyle belirtince ilgi artacaktır. Turbox parçası diye tanıtınca kimse bakmaz [emoji3]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.