Fiyatıda vergiyle birlikte bütçenizi aşıyor.Aliexpress,Sahibinden veya Technopat 2.el kısmından 750Ti veya RX 460 bakabilirsiniz.Kim bilir ne zaman gelir. Ben 2 günlük kargoya zor dayandım, biraz sabırsızım.![]()
Peki ya 2. el bana sıkıntı yaşatır mı, 2. eli hiç sevmeyen bir insanım. Performans falan açısından söylüyorum.Fiyatıda vergiyle birlikte bütçenizi aşıyor.Aliexpress,Sahibinden veya Technopat 2.el kısmından 750Ti veya RX 460 bakabilirsiniz.
2.el zaten o kart sıfırı yok ben bugün 125 lira R7 240 gördüm ben onu 75 lira alırdım.Biraz daha nazik ve anlayışlı olursanız sevinirim. Dediğiniz ekran kartını internette bulamadım link atabilir misiniz?
Deneyip,teste sokarak alabilirsiniz.Peki ya 2. el bana sıkıntı yaşatır mı, 2. eli hiç sevmeyen bir insanım. Performans falan açısından söylüyorum.
%20 vergi çıkıyor diye biliyorum.Yalniz artik Aliexpress,Amazon gibi yurtdisi alisveris sitelerinden alisverip yapmak hic mantikli degil suan ki dolar kuruyla 340 tl gibi gozukuyor ama vergilerle rahat 2 katı gibi bir fiyati olur.
Yalniz artik Aliexpress,Amazon gibi yurtdisi alisveris sitelerinden alisverip yapmak hic mantikli degil suan ki dolar kuruyla 340 tl gibi gozukuyor ama vergilerle rahat 2 katı gibi bir fiyati olur.
Arkadaşlar ben pek bu konularda anlayacağınız üzere bilgili değilim bana 350₺'yi aşmayacak ekran kartı bulabilir misiniz? 2.el falan fark etmez sağlam olsun yeter.Deneyip,teste sokarak alabilirsiniz.
%20 vergi çıkıyor diye biliyorum.
750 ile 750 ti arasındaki fark nedir hocam? Bilmiyorum, dediğim gibi sabrım yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.