Turbox Trendyol hazır sistem alınır mı?

Dostum, konuyu okuyup mu yazıyorsun sen?

Eki Görüntüle 2433550

Ne yazıyor burada? Hala yazmıyor diyorsun.
Evet sen göremiyorsun, konunun açıklamasını okursan gözüküyor her şey.
Kendisi de satmıyor, alıyor.

Kartsız 3470 bulur anca o fiyata, monitörü nereden bulursa artık.

RX550 i5 1. nesil 8 GB RAM'li sistemi 2K'ya sattım. İşlemci ve RAM farklı olduğundan 500 daha ekleyelim 2.5 etsin.

RX550 i5 1. nesil 8 GB RAM'li sistemi 2K'ya sattım. İşlemci ve RAM farklı olduğundan 500 daha ekleyelim 2.5 etsin.
Orası sizin kararınız, o fiyata satmak zorunda değilsiniz, daha pahalıya giderdi, üstte yazdıklarıma bakar mısınız?

Eki Görüntüle 2433571

Şimdi 40k oldu, yüksek ihtimal konu fake.

Yüksek ihtimal öyle ama siz benim demeye çalıştığım şeyi anlamadınız, o yüzden son kez açıklayıp bırakacağım. Gereksiz tartışmaya ve uyarı almaya gerek yok böyle konular için. Arkadaşın misal 40klık bir bütçesi ve herhangi bir bilgi birikimi olmasın. Arkadaşı da gelip ona desin ki kanka gel ben sana bunu 5K ya salayım 75 Hz de monitör vereyim, adam da sonuçta 35k kar edecek sonuçta. Gelip bir sorayım demiştir. Ama bunu ne orada belirtiyor ne başka yerde, bende hocam zamanında böyle kandırılmaya çalışıldığım için böyle sistemleri hayatta önermem. Belki daha fazla bir bütçesi vardır diye soru sordum sonuçta gelip bir sorayım demiştir. Benim demeye çalıştığım buydu aslındada küçük yanlış anlaşılmalar oldu demek ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orası sizin kararınız, o fiyata satmak zorunda değilsiniz, daha pahalıya giderdi, üstte yazdıklarıma bakar mısınız?

Bu fiyata zor sattım, 3 farklı platformda 6 aydır ilandaydı. Ederinin altında olsa satılması bu kadar sürmezdi. Neredeyse aynı sisteme 2 kat para ödenmez, ve muhtemelen bendeki parçalar bu sistemdekine göre daha bilindik ve kaliteli markaların.

Bu fiyata zor sattım, 3 farklı platformda 6 aydır ilandaydı. Ederinin altında olsa satılması bu kadar sürmezdi. Neredeyse aynı sisteme 2 kat para ödenmez, ve muhtemelen bendeki parçalar bu sistemdekine göre daha bilindik ve kaliteli markaların.

Orasını bilmem, 5K fiyata bulabileceğin en iyi kart RX550 zaten, başka kart yok, zorlarsan 560.
Yanında monitör var ve bu fiyata bulunabilecek başka bir şey yok, dediğin fiyat absürt bir fiyat.
1000 TL kart desen yarısı bitiyor zaten, bedavaya vermişsin.

Trendyol PC'yi beleş verseler yine almam. RX 550 çok eski diğer parçalarında ondan aşağıya kalır yanı yok almayın paranızı biriktirip harbici bir şey alın bu sistem sizi tatmin etmez.

Reis paradan yana aslına sıkıntı yok ama oynayacağım oyunlar belli yani Minecraft Phasmophobia FiveM gibi oyunları açması yeterli bana.

Bu fiyata çok bir şey beklememek lazım, pazarlıkla indirmeye çalış.

Pazarlık yapma şansım yok bilgisayar arkadaşımın zaten oyuncu koltuğu alacak oda benim de işimi görcek bir nebze.

Reis bütçe sınırım yok yaşım 16 altımda zaten motorum bar hep dışardayım arada arkadaşlarla 1-2 oyun gireyim diye alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı