- Makaleler
- 4
Evet hocam evet beğeni kasmak için hep. Sen git şimdi burda beğeni kasılıyor sana dar gelir.Beğeni kasmak için 49198489129 kez açılmış TurboX konusundan başka bir şey değil.
Evet hocam evet beğeni kasmak için hep. Sen git şimdi burda beğeni kasılıyor sana dar gelir.Beğeni kasmak için 49198489129 kez açılmış TurboX konusundan başka bir şey değil.
Sen nasıl alıyon o kadar FPS alıyosun yHa(!) ben 1800 efpiyes alıyom çok kasıyo(!).Ben konu sahibinin kardeşiyim Turbox aldım Minecraft'ta 100 FPS alıyorum. Hayırdır.
Beğeni kasmak için 49198489129 kez açılmış Turbox konusundan başka bir şey değil.
Keşke biraz kurgu ekleseydim. Biraz daha beğeni alırdık bak tüh yazik kafama.Evet beğeni kasinca para falan kazanıyorum. Yaşasin attığım sistemi görmediniz galiba? Konu başlığını görür görmez aha Turbox diye konu açmışlar. Hemen *** atayım. Kimseye inandırmak zorunda değilim.
İade edecekmiymiş hocam?Evet beğeni kasinca para falan kazanıyorum. Yaşasin attığım sistemi görmediniz galiba? Konu başlığını görür görmez aha Turbox diye konu açmışlar. Hemen *** atayım. Kimseye inandırmak zorunda değilim.
Keşke biraz kurgu ekleseydim. Biraz daha beğeni alırdık bak tüh yazik kafama.
Onun cevabını önceki yorumlarından birisinde vermişti.İade edecekmiymiş hocam?
İade edecekmiymiş hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.