Turbox Vakası

Ben konu sahibinin kardeşiyim Turbox aldım Minecraft'ta 100 FPS alıyorum. Hayırdır.
Sen nasıl alıyon o kadar FPS alıyosun yHa(!) ben 1800 efpiyes alıyom çok kasıyo(!).

Üstteki şaka amaçlı. Lütfen raporlamayın :). Moderatörler saygılar efenim.

Beğeni kasmak için 49198489129 kez açılmış Turbox konusundan başka bir şey değil.

Evet beğeni kasinca para falan kazanıyorum. Yaşasin attığım sistemi görmediniz galiba? Konu başlığını görür görmez aha Turbox diye konu açmışlar. Hemen *** atayım. Kimseye inandırmak zorunda değilim.
Evet beğeni kasinca para falan kazanıyorum. Yaşasin attığım sistemi görmediniz galiba? Konu başlığını görür görmez aha Turbox diye konu açmışlar. Hemen *** atayım. Kimseye inandırmak zorunda değilim.
Keşke biraz kurgu ekleseydim. Biraz daha beğeni alırdık bak tüh yazik kafama.

Keşke biraz kurgu ekleseydim. Biraz daha beğeni alırdık bak tüh yazik kafama.
İade edecekmiymiş hocam?

Aslında o kadar da kötü değil hocam ya. Abartıldığı kadar kötü değil. Bende Izoly var mesela, şu ana kadar(yaklaşık 1,5 yıl oluyor. Belki de dediğiniz şeyler uzun vadededir, bilemem) arıza çıkarmadı. Forumun önerisiyle 750 ti aldım bir tane, taktım, Valorantta 130 FPS, CSGO'da 120 FPS civarı veriyor. Kasma pek gözlemlemedim. Paran yoksa 2. el al ama sıfır istiyorsan da, yenilenmiş parçalarla toplanmış bir Turbox almanda zarar yok bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı