Turbox Vakası

Aslında o kadar da kötü değil hocam ya. Abartıldığı kadar kötü değil. Bende Izoly var mesela, şu ana kadar(yaklaşık 1,5 yıl oluyor. Belki de dediğiniz şeyler uzun vadededir, bilemem) arıza çıkarmadı. Forumun önerisiyle 750 ti aldım bir tane, taktım, Valorantta 130 FPS, CSGO'da 120 FPS civarı veriyor. Kasma pek gözlemlemedim. Paran yoksa 2. el al ama sıfır istiyorsan da, yenilenmiş parçalarla toplanmış bir Turbox almanda zarar yok bence.
Zararı var işte. O fiyatlara çok daha iyileri olabilir. Adamlar 1500 TL'lik sistem çıkarıyorsa yarısını ışıklı mışıklı fanlara ödüyorlar. Zaten düşük bütçede sıfır olmak bence biraz saçma. İkinci el çok iyi işinizi görür.

Zararı var işte. O fiyatlara çok daha iyileri olabilir. Zaten düşük bütçede sıfır olmak bence biraz saçma. İkinci el çok iyi işinizi görür.
İkinci ele de pek güvenilmiyor hocam, Turbox vakası kadar Letgo dolandırıcılığı konusu var Sosyal'de.(Bu arada benim Izoly'yi babam hediye olarak almış, alacağını bilsem aldırmazdım, Apu sistem toplardım)
A noktasına C4 yerleştirildi.
Mesaj kasıldı, Mission Completed.

İkinci ele de pek güvenilmiyor hocam, Turbox vakası kadar Letgo dolandırıcılığı konusu var Sosyal'de.(Bu arada benim Izoly'yi babam hediye olarak almış, alacağını bilsem aldırmazdım, Apu sistem toplardım)

Mesaj kasıldı, Mission Completed.
Hocam işin kötü tarafı Turbox zaten ikinci el parçalar koyuyor. Hatta modifiye edilmiş dizüstü bilgisayar anakartı ve dizüstü bilgisayar işlemcisi kullandıkları oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı