TurboX ve Izoly alanlar kendilerini kandırıyor mu?

• Konuyu başlatan 332707
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 5.293
Aslında kaçırdığımız nokta biraz da şu; sıfır olarak "çok ucuz" Turbox ve İzoly'nin alternatifi olacak bilgisayarların performansı nasıl olur? Parça kalitelerini ve C4 güç kaynaklarını kenara koyalım.

Baktığımızda bunu kurma şansımız yok antika işlemciler zaten piyasada satılmıyor. Bir yandan da Kasa + monitör + klavye + mouse şeklinde aşırı ucuza satılan sistemleri basit işler için normal bir fiyat aralığında. Excel açsın yeter diyorsan al gitsin neydi yani.

Bunların biraz pahalı sistemlerinde yine giriş seviye ekran kartları var 1650S, RX 580 gibi kartlar koyuyorlar. Alan iyi FPS değerlerine ulaşır burası ayrı. Ama limiti oraya çekince niye bu "çöp" markalara yönelesin değil mi?

Özet geçersem 2000 TL'ye toplayacağın hangi "sıfır" sistem olursa olsun "yauv oyun canavarı bu" demek kendini kandırmaktır.

Arkadaşıma yalvarmama rağmen almıştı ve gayet mutluyum, çok iyi sistem diyordu :D Geçen ay anakartı ve ekran kartı yanmış :D Ne yapabiliriz diye beni aramıştı.

Bunların garantileri nasıl işliyor diye baktım da kargo ücretini alıcıya ödetiyorlarmış sorun çıkınca. Müşteri memnuniyeti 10 numara.

Belki de onlara göre CS:GO, LoL ve Valorant açan sistem en iyi sistemdir 😄

GETABEŞ. Bunu açıyorsa piyasadaki en güçlü bilgisayardır. Videosunu bile yaptım daha önce. İnterneti hızlı diye GTA V hızlı inmiş onu bile bilgisayarın gücü zannediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GETABEŞ. Bunu açıyorsa piyasadaki en güçlü bilgisayardır. Videosunu bile yaptım daha önce. İnterneti hızlı diye GTA V hızlı inmiş onu bile bilgisayarın gücü zannediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman video için bir beğeni de benden gelsin 😄 GTA'yı yemin ediyorum hiç oynamadım, ama bazıları can atıyor sanki. Tabii ki önceki serilerini oynadım ama GTA V'e hiç girmedim, acaba neden bu kadar istiyorlar anlayamıyorum.

Aslında kaçırdığımız nokta biraz da şu; sıfır olarak "çok ucuz" Turbox ve İzoly'nin alternatifi olacak bilgisayarların performansı nasıl olur? Parça kalitelerini ve C4 güç kaynaklarını kenara koyalım.

Baktığımızda bunu kurma şansımız yok antika işlemciler zaten piyasada satılmıyor. Bir yandan da Kasa + monitör + klavye + mouse şeklinde aşırı ucuza satılan sistemleri basit işler için normal bir fiyat aralığında. Excel açsın yeter diyorsan al gitsin neydi yani.

Bunların biraz pahalı sistemlerinde yine giriş seviye ekran kartları var 1650S, RX 580 gibi kartlar koyuyorlar. Alan iyi FPS değerlerine ulaşır burası ayrı. Ama limiti oraya çekince niye bu "çöp" markalara yönelesin değil mi?

Özet geçersem 2000 TL'ye toplayacağın hangi "sıfır" sistem olursa olsun "yauv oyun canavarı bu" demek kendini kandırmaktır.
Hocam ister oyun olsun, ister Excel, Word gibi şeyler için olsun, 1 senelik ömrü olan PC'ye milyarlar verilmesini doğru bulmuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı