blmhkn
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Demek istediğini anlıyorum. Nexus zamanından beri Google telefonları her zaman sade olmuştur. Aslında nexus zamanında hiç ekstra özellik barındırmıyordu. Pixel'e geçtikten sonra 3-5 farklı özellik sunmaya başladı. Dediğin gibi tamamen ihtiyaç meselesi. Hızlı güncelleme ve beta isteyen pixel kullanır olur biter. Diğer türlü her Android'de yapılabilecekler hep aynıdır. Ama şu bir gerçek, sistem her koşulda akıcı ve RAM yönetimi harika.ayrıca 3-5 ayda bir GPU sürücüsü güncelleniyor.
Pixelin akiciligina pixel telefona benim de lafım yok benim lafım fiyatına ve performansına oranla bir eleştiri yoksa ben çoğu cihazımda GSI kullanırım eğer ki port edilmişse ki cihaz alırken ROM desteğine bakarak alırım yani F/P olmalı ki rakiplerine nazaran tercih edilebilir olsun yoksa cihazın RAM kullanimi falan güzel yazılım guzel almayın demem dediğin gibi parası olan alsın ama tüm bu optimizasyonlar var diye pixelde pixel almak zorunda değiller daha uygun fiyatlı bir cihaz ile de benzer performans ve akıcılık alınabilir ben milletin cebini düşünerek ulaşabilecekleri şeyin konusunda bilinçlendirmek için yazıyorum 1000DOLAr ciddi bir rakam S23Ultra fiyatına göre güzel bir cihaz ve bana pixeli aratti demesi bilmiyorum fanboyluk gibi geliyor ben açıkçası fanboyluk yüzünden insanların belli bir tekele bağlı kalmasını istemiyorum Apple olayı ortada adamlar kendi ekosisteminde tekel durumdalar Google ise değil Apple kazancını tekel olmaya Google ise olmamaya borçlu günün birinde Google kendi ekosistemini tekellestirirse ve bizde daha ucuz diye alternatif platformlara geçmek zorunda kalırsak veri güvenliğinden tut olay nerelere gelir bir tahmin etsene