Turkcell Superbox 4.5G Hız ve Yayın Testi!

Hocam ip adresi gözüküyor

Süperboxu çoktan iptal ettiler bence. Artık kullanmıyorlar.

6 Ay sonra ilk defa ping sorunu yaşadım, oyunlarda 140-400 arası gidiyordu. Yoğunluktan falan sanırım dedim ama gece 02: 00 de bile aynı şekilde olunca müşteri hizmetlerini aradım.

Uzaktan modemi güncellediler ve ping değerleri anında düştü. Test için hemen CS'ye girdim ve fiber kullanan arkadaşımla aynı pingi aldım. (70)

Umarım böyle devam eder.

Ben, Telekom metro fiberde 2 MS ping alıyorum. Siz 20 MS ping alıyorsunuz. Bayağı aynı.

Ben, Telekom metro fiberde 2 MS ping alıyorum. Siz 20 MS ping alıyorsunuz. Bayağı aynı.
Şu konuyu rahat bıraksan artık. Tamam herkes anladı Superbox'tan memnun kalmayıp TT'a geçtin.

Elma ile Armutu kıyaslıyorsun.
@dogant Arkadaşım 2 aydır yüksek ping sorunu yaşıyorum. Ben müşteri hizmetlerini aradığımda pinglere müdahale edemiyoruz diyorlar. Size tam olarak nasıl bir işlem sağladılar?
Bana da başta öyle bir bilgilendirme yaptılar. Sonra ben 6 aydır sorun yoktu ama 1-2 gündür çok kötü dedim. O zaman modeme GPRS güncellemesi yapalım dedi ve yaptı. Yaptığı gibi de düştü ping. Şu an gayet memnunum, kablolu internet kullanan diğer Türklere de bakıyorum, bazen benim pingim daha düşük oluyor.

Umarım böyle devam eder.

Bu yalvarma olayı, telekom için geçerli olan bir durum değil. İşinize geliyorsa kullanın, gelmiyorsa kullanmayın kafasında olan bir firma. Yani kısacası paşa gönlünüz bilir diyorlar.

Bildiğin baya yalvardılar ama bana. Ne yapacağız şimdi?

Bildiğin baya yalvardılar ama bana. Ne yapacağız şimdi?
Eminim yalvarmışlardır. 100 Gbps metro internet müşterisi sanki mübarek. Yalvarmışlarmış. Siz, onları arayıp, daha ucuz tarife istemiş yada tarife fiyatını biraz düşürün demek için yalvarmış olmayasınız.

Üslubunuza dikkat edin. Sözleşmem bitti ve kapattırdım. Superbox 4.5G paketine geçtim.

Superbox'ı kullanmayı düşünüyordum. Okuduğuma göre çok yüksek hızları veriyorlarmış ancak sanırım bitmiş bu kampanya. 10 mbit için 129, 20 için 179 gibi bir fiyat görünüyor sitelerinde. Doğru mudur? Hiçbir anlamı yok o zaman. Hız için kullanmanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…