Turkcell Superbox 4.5G Limitsiz TP-Link M7350'de çalışmıyor

Hocam yinede çok şanslısın. Ben Telekomun rezil 4 mbit ve kopan internetine kaldım. Her sabah uyandığımda acaba bugün internet var mı diye kalkıyorum. Süperboxa bende başvurdum. Mahalle kapsama alanı içinde değil. Kapsama alanını almaya çalışıyorlar. 2 haftadır haber bekliyoruz. İnşallah bende geçeceğim.

Hocam yinede çok şanslısın. Ben Telekomun rezil 4 mbit ve kopan internetine kaldım. Her sabah uyandığımda acaba bugün internet var mı diye kalkıyorum. Süperboxa bende başvurdum. Mahalle kapsama alanı içinde değil. Kapsama alanını almaya çalışıyorlar. 2 haftadır haber bekliyoruz. İnşallah bende geçeceğim.
Sorun internette ki şansım değil, interneti kötülemiyorum hizmet güzel ancak ben yaptığı zorbalıktan bahsediyorum. Sizde cihazı gelince göreceksiniz. Belli ki evde sabit duracak, yani evde kullanacaksınız. Ancak sürekli gezen biri için bu cihaz büyük sorun. Tamam yine versin hizemtini karşılığında da parasını alıyor zaten ancak şart koşup insanlara zorbalık yapmasın. @Great689 Umarım siz memnun kalırsınız. Zaten dediğim gibi hizmet mükemmel ki; benim hizmete sözüm yok hizmeti sunan şirketin zorbalığına kızıyorum...

@Cagdas.K peki bunu TP-Link modemine yazabilir miyiz? ve Telefona yazınca işe yarar mı? Ayrıca nasıl yazılır? Kusura bakmayın, bulmuşken birini hepsini sorayım dedim. :D Cevabınız için çok teşekkür ederim. @Cagdas.K . İyi çalışmalar...

@Silinen üye Hocam bir bilgi daha almak isterim sizden. TP-Link modemin ısınma durumu nasıl. Sürekli şarjda takılı durup sürekli kullanınca telefon gibi çok ısınıyor mu?
@PoisonMath Ben bu tip bir problem yaşamadım kesinlikle ki; zaten sürekli şarjda durmasına gerek yok. Hiç akapnmadan 6 saat çalışıyor. Teşekkürler. Benim problem de bir an önce çözülse artık... :(

Süperbox içerisindeki sim kart başka cihazda çalışmıyor ne yazık ki! Ben taşınabilir 4.5G modemlerden birine takıp kullanırım diye düşünüyordum olmadı. Sordum, sim karta özel bir tanımlama yapılıyormuş sadece kendi modemi içerisinde çalışssın diye.

@muhametsafak Sizce de bu bir saçmalık değil mi? Ben böyle bir şey yok ve Turkcell cihaz kilidi koyuyor. Bunu neye dayanarak söylüyorum, şöyle ki; Eğer bu tip bir şey olsaydı, telefonda çalışmazdı. Telefonda çalışıyor kesintisiz ama bağlantı hızı berbat derecede kötü. Ayrıca ben Diğer modeme taktığım da ilk 4-5 saat kadar çalıştı ve 11 mbps hızı gördüm. Tespit edip kestiler va açmıyorlar, olay bu! :( Umarım bu olayı siz ve benim gibiler bir an önce aşar ve işimiz kolaylaşır. Cevabınız için teşekkürler... @muhametsafak

@Silinen üye aslına bakarsanız kendilerince bir mantıkları var daha doğrusu yaptıkları şey bir bakıma ürün konumlandırma. Taşınabilir 4.5G internet için farklı paket ve çözümleri var Türkcell'in. Süperbox ise taşınamaz yani ev, ofis gibi yerlerde internet sağlamak için bir çözüm oluyor.
Benim gibi kullananlar için süperbox içerisinde 2-3 saat yetecek dahili bir batarya olsaydı bütün sorunumu çözerdi. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı