Turkcell Superbox Online Oyunlarda Ping Değerleri

Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum superbox (200gb kotalı olanı). Dün tam sınırsıza geçmek istedim faturam yenilendi :/ 2 fatura aynı anda ödememek için ay sonunu beklemem gerekiyor.

Aldığım hız :
7870415639.png

Twitch bandwidth testi : test

Modemin boyutunu merak edenlere :

013e2509-6ebd-420c-a0d3-6896237c8ad3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş Ben de alalı 1 hafta oluyor Superbox fakat Speedtestte ping güzel ama oyun içinde atıyorum ping 60 iken bi anda 80 oluyor ve daha sonra sürekli düşüyor. Aldığım hızlar ise 18 ping 80 down 35 upload olarak görüyorum.

Anten demişsiniz aldığınız anteni yazma şansınız var mı acaba? Bi tane de ben sipariş vereyim belki bu pingi biraz olsa etkiler. Bu arada kablolu bağlantı sağlıyorum ek olarak yardımcı olabileceğiniz bi durum varsa bu konu ile ilgili benimle paylaşırsanız sevinirim.

@Recep Baltaş Bende alalı 1 hafta oluyor superbox fakat speedtestte ping güzel ama oyun içinde atıyorum ping 60 iken bi anda 80 oluyor ve daha sonra sürekli düşüyor aldığım hızlar ise 18 ping 80 down 35 upload olarak görüyorum. Anten demişsiniz aldığınız anteni yazma şansınız var mı acaba bi tane de ben sipariş vereyim belki bu pingi biraz olsa etkiler bu arada kablolu bağlantı sağlıyorum ek olarak yardımcı olabileceğiniz bi durum varsa bu konu ile ilgili benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bu ping değerlerini hangi oyunda test ediyorsun? Bu konudan takip edeceğim anten bulduktan sonra bir fark olursa yazabilir misini? Açıkçası bende almayı düşünüyorum ama ping değerleri beni düşündürüyor.

@OnlyNix Önerdikleri anteni ben de siparişini geçtim şimdi kargolandı, 15 güne gelir. CS:GO'da deneyip yazarım buraya. Bi fark olucağını düşünüyorum ama ne kadar olsa da sonuçta WiFi ile çekiyor, normal yani biraz ping yükselmesi ama gerçekten indirme/yükleme bakımından çok iyi kesinlikle.

@OnlyNix Önerdikleri anteni bende siparişini geçtim şimdi kargolandı 15 güne gelir csgo da deneyip yazarım buraya bi fark olucağını düşünüyorum ama ne kadar olsa da sonuçta wifi ile çekiyor normal yani biraz ping yükselmesi ama gerçekten indirme/yükleme bakımından çok iyi kesinlikle.

4.5 olmasının etkisi illa ki olur ama çokta mantığını kuramıyorum bilmediğimden. Türk telekom VDSL kullanıyorum 4K upload var. En iyi ping değerim 75 oluyor. Sen 30+ upload alırken en az 50nin altında ping alman gerekli diye düşünüyorum.

50-75 aralığında olsan bile akşam yoğunluğunda ping spike yiyebilirsin belki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı