Turkcell Superonline 100 TL 15 Mbps İnternet alınır mı?

Jugram

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 4 yıldır kullandığım 24Mbps kotalı internetimin bitmesine 10 gün kaldı, ben de Turkcell'i aradım. 15Mbps kotasız internet 100 TL, sizce alınır mı? Çalışana göre aylık 300 GB internet harcadığımızı söylüyor ve 15Mbps kotasız almamızı öneriyor. Daha yüksek paketlere de bütçem yetmiyor kullanan veya görüş belirtmek olan varsa beklerim. ^^

Ben 16 Mbps'ye kadar kullanıyorum bayağı leş açıkcası. Bir cihazdan indirme yapıyorken başka hiçbir cihaz WhatsApp dahi açmıyor. İndirme de yarım saatte 2 GB falan indiriyor yani. O paraya farklı internetler deneyin bence.

tasız internet 100 TL, sizce alın
Adresinizde fiber yok mu?
Fiber internet zaten
Adresiniz galiba VDSL. Onun yerine 125TL'ye 50mbps yalın tarifesi var. Göz atmanızı tavsiye ederim.
24mbps olan internetim de bu da fiber.
Yıl olmuş 2020, hâlâ 15 Mbps interneti 100 TL gibi fahiş bedellere satabiliyorlar. Yazıklar olsun alayına. Üstelik bunların hiçbirine gerekli işlem yapılmıyor.

Neyse, hangi firmaların altyapısı var binanızda? Kablonet varsa Kablonet'e bakabilirsiniz.
Türknet ve Millenicom kesin var diğer firmaların da fiberi vs hepsi var. Sanırım Türknete veya Millenicom'a yöneleceğim ama onların da müşteri hizmetlerinden falan korkuyorum çünkü ne kadar olumlu yönlerini duysam da olumsuz yönlerini de duydum.

Son düzenleme:
Türknet ve Millenicom kesin var diğer firmaların da fiberi vs hepsi var. Sanırım Türknete veya Millenicom'a yöneleceğim ama onların da müşteri hizmetlerinden falan korkuyorum çünkü ne kadar olumlu yönlerini duysam da olumsuz yönlerini de duydum.
Zaten sorunsuz bir firma olacağını sanmıyorum, her firmanın kendine göre sorunları oluyor. Eğer paketler uygunsa al, geç derim.

TürkNet ve Millenicom kesin var, diğer firmaların da fiberi vb. hepsi var. Sanırım TürkNet'e veya Millenicom'a yöneleceğim ama onların da müşteri hizmetlerinden falan korkuyorum. Çünkü ne kadar olumlu yönlerini duysam da olumsuz yönlerini de duydum.

Nasıl oluyorsa Türkiye'de sorunsuz sağlayıcı yok. Birisi çok pahalı olur, birisi söz verdiği hizmeti vermez, birisinde müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız... Ama siz fiber olduğu için şanslısınız, fiber altyapılarda daha az sorun yaşandığına rastladım.

Kablonet altyapınızı varsa kesinlikle Kablonet öneririm. Yoksa ve sadece TürkNet ve Millenicom arasında bir tercih yapacaksanız ben Millenicom derim çünkü en azından muhatap olabileceğiniz birileri var. TürkNet müşteri hizmetleri konusunda oldukça sıkıntılı maalesef.

Diğer bir alternatif olarak VodafoneNet'e de bakılabilir. Biz VodafoneNet kullanıyoruz, ping dışında memnunuz (fiberde olmamıza rağmen hız testinde 35 ms gibi bir değer alıyoruz) ama memnun olan kadar olmayan da var, bu yüzden diğer kullanıcıları da dinlemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı