Turkcell Superonline alınır mı?

XDSL'de aslında başarısız değiller. Biliyorn sen benim durumu kablomda ek yapıldığı için bana düşük hız geliyor. Normalde 60 Mbps down/51 Mbps upload alabiliyorum ki. Santral uzaklığı 500 metre benim onu da biliyorsun. Caddemdeki Türk Telekom'un sorumluluğunda olan kabloda çok iyi bir şekilde kablolama yapılmış.
Her bölgeye göre değisebilir ama sizin sorunuz Türk Telekom ile değil altyapısı ile. O çok ayrı bir konu. O konuya girersek devletlere kadar gelir konu.
 
Her bölgeye göre değisebilir ama sizin sorunuz Türk Telekom ile değil altyapısı ile. O çok ayrı bir konu. O konuya girersek devletlere kadar gelir konu.

Haklısın bu konuda :D. Ben zaten Türk Telekom'dan altyapı ile şikayetci değilim. VDSL2 bağlatmalarından şikayetciyim bir de upload sınırı koymalarına. Abi ne güzel kaldırıyor 50/50 simetrik internet altyapım ne bu sınır anlamadım ki ya :(. Benim sorunum müteahhit ile hesaplaşacağım onla. Ev için gelsin bizden 2 milyon TL alsın. Eve gelen internet kablosuna ek yapıp bırakıyor. Yemin ediyorum böyle insanları tek bir adaya alıcan hepsi birbirini kazıklar.
 
Binamızda Kablonet ve Superonline alt yapısı çıkıyordu. İkisi arasında çok kaldım. Superonline aldım ve cumartesiden beri kullanıyorum. Şu anlık sorun yok.

(Superonline binaya kadar fiber. Kablonet kutusunu göremedim.
İl: Bursa)
 
Arkadaşlar yoğun Twitter tacizlerim sonucunda Türk Telekom'a evimize fiber altyapı çektirtiyorum yarın sabah geliyor ekipler. Şimdi, Turkcell Superonline hız olarak sizin bildiğiniz farklı fiber sağlayıcılardan hız olarak, hizmet olarak, ping olarak, down/upload olarak, müsteri hizmeti olarak vs. ne kadar iyi-kötü?

Online oyun oynarım ping süreleri benim için önemli diyorsanız TT alın değilse Millenicom alabilirsiniz daha uyguna.
Eğer TT çekiyorsa altyapıyı TT alın, ben memnunum. Tabiki fiber için konuşuyorum.

Hocam Yalova'da TT fiber kullanıyorsanız sizden bir ricam var CMD'yi açıp tracert radore.com yazıp 10 saniye sonra SS atabilir misiniz buraya. Ping sürelerini merak ediyorumda.
 

Geri
Yukarı