Turkcell Superonline hangi modem seçilmeli?

Dostum sen yüksek fiyatlı olan paketi seçmişsin. Bu paketi seçeceksin. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirt. Gelen ekip sadece kuruluma geliyor. Onların yapabileceği bir şey olacağını zannetmiyorum.

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirt.

Tamamdır hocam o zaman müşteri temsilcisine bana sunulan paket dışında bir paket istiyorum diyeceğim. Oda "ılk 6 ay 99 TL, son 18 ay 306 TL" paketi olacak. Dersem yarın kuruluma geldiklerinde dediğim gibi olur değil mi yoksa tekrardan mevcut randevuyu iptal edip yeniden bir randevu açılması mı gerekir? Bu arada kurulum randevusu için bir numaradan arandım (539)'lu bir numaraydı. Bana randevu için aksaklıklarda falan hep o kişi yardımcı oldu. Ama direkt düz Turkcell'i arayayım değil mi? Daha iyi ve güvenli.

İlk 6 ay 99 TL, son 18 ay 306 TL olan paketin 2 yıl boyunca toplam çıkardığı fiyat 6.102 TL. Şimdi kontrol ettim benim dediğim paket ise 24 ay boyunca 6.600 TL. Dediğin gibi ilk 6 ay 99 TL olan paket daha mantıklıymış. Seçtirdiğin paket bu ise sorun yok. Değiştirmene gerek yok yani. Yalnız bu pakette TV+ göremedim ben ona dikkat et.

Seçtirdiğin paket bu ise sorun yok.

Yok bana dediği var olmayan paketi seçmiştim(k).

Yalnız bu pakette TV+ göremedim ben ona dikkat et.

Babam TV+'da olduğunu duyunca o zaman çok iyi dediği için ortamı bozmadım. Ama 275 TL ödeyeceğimiz için bu sefer babam TV+'ı olmayan yani benim dediğimi alır. Yoksa bende en başından beri TV+'ı istemeyip 50'lik upload istiyordum. Sırf bozmayayım dedim TV+ çok işimize yarayacağını da sanmıyorum. Sadece buda dahil deyince babamın gözlerini boyayınca bilerek pek engellemedim.

Dediğin gibi ilk 6 ay 99 TL olan paket daha mantıklıymış.
Paketi nasıl değiştireceğim peki ararsam hiç bozmadan olur mu? Yani yarın kuruluma en son istediğim paket için gelinecek. Yoksa mevcut randevuyu ve başvuru talebini iptal edip 0'dan mı başlayacağım.

Burada boşuna zaman kaybetme.
Haklısın hocam. Yarın veya bugün arayacağım kurulumdan önce umarım sıkıntısız bir şekilde istediğim paket olur. Hayırlı akşamlar dilerim. Sonuçları da iletirim hocam.

Peki TTNET fiber altyapısı ile 50 Upload'ı verebilir mi?

Veremez. Çünkü Superonline yalnızca kendi altyapısı üzerinden çalışıyor.
20 MBPS upload artık kalktı.
Aradım görüştüm, TCKN verdiğimde bir başvuru gözükmüyor dediler şöyle şöyle başvuruda bulundum dedim. 500/20/TV+ paketi artık var mı dedim. Artık şu saatten sonra 500'Lükte yalnızca 50 MBPS oluyormuş. Yani kısaca ikna için gelen çalışanın verdiği bilgileri eskiye göre ve yalan yanlış.
En sonunda kapatacakken isterseniz şimdi biz başvuralım dedi paket falan şey olmadan babama sormadan şey yapmayayım dedim. Kapattım. İş şuan için yattı. Biraz daha sonra geçecem.

Son düzenleme:
Yarın babanla konuş başvurunu müşteri hizmetlerinden yap.

Babamı TV+ olana ikna etmiştim. TV+ kullanmaz ama dahil deyince tam ikna olmuştu. Ben arayıp başvuruyu kendim yapacağım gibi duruyor öyle de olacak sanki.

Bugün kurulum için gelindi fiber için GPON'a girecek kabloyu çektiler. Modem ve TV+ kutusu yarın elimde olur herhalde. Ama onun için aranmadım, aranırsam da yarın aranırım herhalde.

Modem kurulum yapıldıktan sonra ne kadar süre içinde geldi?

Son düzenleyen: Moderatör:
TV+ modem kurulurken yanında geliyor zaten.

Hayır bana bir şey kurulmadı zaten (Modem de dahil kurulmadı.) 😀 Sadece duvarı deldiler kabloyu çektiler, aşağıya sarkıttılar. Herhangi bir imza vs. atmadığıma göre de daha bir şey gelmedi. Modemle TV+ kutusu geldiğinde sözleşmeyi vs. imzalarım diye düşünüyorum. Ki öyle olması da gerek.
Sen emin misin TV+ paket aldığına?
Evet, son an 275 TL'liğe geçelim dedi babamda (Aranmıştım.). Öyle yaptım.

@CillianMurphy Nokia g-2426G-A getirdiler, hemen r yaptım. ZTE olanı istedim depoda yok dediler, bende yoksa yok der gibi geri gönderdim. (Kandırmaya çalıştılar. Sen şimdi al bu Nokia'yı sonra ZTE gelince direkt değişim yapalım dediler, asla inanmazdım. O yüzden geri çevirdim.) Müşteri temsilcisiyle de konuşacağım her ne kadar bir şey fark ettirmese bile.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı