Turkcell Superonline kablolu internet yavaş

Daha fazla  
Bugün 500/20 Mbps paketini yaptırdım evime fakat Wi-Fi 6, 830Mbps falan gösterirken kablolu internetim 100Mbps üstüne çıkmıyor.
CAT 6 kablo kullanıyorum. MSI B450M Pro-VDH Plus model anakartım var ve 1Gbps'ye kadar hız destekliyor.

1658415547364.png

Modem arayüzünde böyle bir ibare buldum nasıl değiştirebilirim acaba?

Pazarlığı ucuza kapatmışsınız. Şaka bir yana, üç ihtimal var. Kablonuz 100Mbps üzeri desteklemiyor olabilir. Modeminizin LAN portu desteklemiyor olabilir. Anakartınızız Ethernet girişi desteklemiyor olabilir. Bunlardan herhangi biri olabilir. Öncelikle farklı, gigabit destekli Ethernet kartı bulunduran bir bilgisayarla denemenizi öneririm. Aynı sorun varsa gigabit destekli CAT6 kabloyla denemenizi öneririm. Hâla devam ediyorsa router'ınız gerçekten gigabit LAN portlarına sahip mi onu kontrol etmenizi öneririm.

Pazarlığı ucuza kapatmışsınız. Şaka bir yana, üç ihtimal var. Kablonuz 100Mbps üzeri desteklemiyor olabilir. Modeminizin LAN portu desteklemiyor olabilir. Anakartınızız Ethernet girişi desteklemiyor olabilir. Bunlardan herhangi biri olabilir. Öncelikle farklı, gigabit destekli Ethernet kartı bulunduran bir bilgisayarla denemenizi öneririm. Aynı sorun varsa gigabit destekli CAT6 kabloyla denemenizi öneririm. Hâla devam ediyorsa router'ınız gerçekten gigabit LAN portlarına sahip mi onu kontrol etmenizi öneririm.
Anakartım destekliyor hızı.
Cat6 kablo kullanıyorum zaten.
Verdikleri modem - Huawei Optixstar hg8245x6-10
Malesef başka anakart ya da cihaz yok kabloyu takıp deneyebileceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı