Turkcell Superonline nasıldır?

1659478478297.png

1659478202184.png

1659478298912.png

Kablom ve değerlerim bu şekilde 12 Turkcell Superonline kullanıcısıyım hiçbir sorun yaşamadım kabloları kendim kopartmam dışında :)

Oyun için alıyorsan alma sakın 40 45 pinglerle oynuyorum her oyunu... Ama onun dışında iyi bir internet üzmez.

Kanka Valorant LoL'de paket kaybı yaşıyorum ondan kaynaklı değişeceğim Vodafone 7 aydır çözemiyor artık sıkıldım ondan Vodafone 27 verdiği yer Turkcell daha az verir çünkü altyapı olarak onların zaten öyle düşünüyorum kesin bir şey demek doğru olmaz ama.

Eki Görüntüle 1472617

Eki Görüntüle 1472613

Eki Görüntüle 1472614

Kablom ve değerlerim bu şekilde 12 Turkcell Superonline kullanıcısıyım hiçbir sorun yaşamadım kabloları kendim kopartmam dışında :)

Teşekkür ederim bilgi için 1 gigabit yanlış yazıyaam kusura bakma almak istemedim 500 yeter ve artar diye düşünüyorum bana zaten tam veremeye biliyormuş

Kanka Valorant LoL'de paket kaybı yaşıyorum ondan kaynaklı değişeceğim Vodafone 7 aydır çözemiyor artık sıkıldım ondan Vodafone 27 verdiği yer Turkcell daha az verir çünkü altyapı olarak onların zaten öyle düşünüyorum kesin bir şey demek doğru olmaz ama.

Speedtest sonuçlarında birazcık abartıyor Superonline ondan dolayı böyle gözüküyor bu arada fiberde sınır yoktur verme veya vermeme gibi bir durum olmaz ping olmaz lag olmaz çünkü bağlantınız ışıktır ışığı dünya şartlarında yavaşlatamazsınız bağlandığınız ana sistem de sıkıntı varsa o konu ayrı tabii.

Speedtest sonuçlarında birazcık abartıyor Superonline ondan dolayı böyle gözüküyor bu arada fiberde sınır yoktur verme veya vermeme gibi bir durum olmaz ping olmaz lag olmaz çünkü bağlantınız ışıktır ışığı dünya şartlarında yavaşlatamazsınız bağlandığınız ana sistem de sıkıntı varsa o konu ayrı tabii.

Ana sistemlerinde muhtemelen benim tahminim IP yüzünden çünkü PC sorun yok mobil veri ile bağalınca aynı sorunlar olmuyor çok fazla kişi IP kullanıyorsa aynı anda belki de ondan ama müşteri hizmetleri çok düşük Vodafone'nun.

Öğrenci evindeyken (2 sene önce) Eskişehir'in göbeğinde sürekli kopmalar ve yüksek ping sorunu yaşanıyordu. Bulunduğunuz bölgeye göre değerlendirmeniz daha mantıklı olur. Altyapım fiber altyapıydı.

Tam göbek bir yerde oturuyorum samsunda binada çok kişi Turkcell kullanıyor bir ben farklıydım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı