Turkcell Superonline VDSL alınır mı?

TT: Bize öyle bir talimat gelmedi.

Hocam vallaha bilemiyorum. Ben Türk Telekom HiperNet kullanıyorum, 50Mbps 135-140TL ödüyorum. Ping sorunları da yok, fiyatta süper ben memnunum.

Turkcell Superonline VDSL bir tık fiyatları pahalı, sansüronline verilmez yani bu paraya.

Günahını almışım 35 Mbps'e 143 lira veriyormuşuz ama 50Mbps'e 140 ödüyorsunuz siz kslakdlsadklas keşke bizim de geçme şansımız olaydı.

Bizde 24mbps vdsl superonline mevcuttu daha geçen ay superonline 50mbps fiber yaptık. Gayet güzeldi hiç öyle bakım yüzünden falan da kesmediler. Ayda bir kez internet 4 5 dakikalığına gidip geliyordu onun dışında sorunsuzdu. Superonline 50mbps fibere geçtik 35mbps falan veriyor ama çağ atladı.
Tecrübenizi paylaştığınız için Teşekür ederim ben şu an netspeed de 14 ping alıyorum superonline da da aynı pingi alırmıyım bilmiyorum bu konuya açıklık getirseniz sevinirim

Tecrübenizi paylaştığınız için Teşekür ederim ben şu an netspeed de 14 ping alıyorum superonline da da aynı pingi alırmıyım bilmiyorum bu konuya açıklık getirseniz sevinirim
24mbps vdsl varken ping 7 8 gösteriyordu. Fiber var o da o civarda.

TT : Bize öyle bi talimat gelmedi

Hocam vallaha bilemiyorum. Ben Türk Telekom HİPERNET kullanıyorum, 50Mbps 135-140TL ödüyorum. Ping sorunları da yok, fiyatta süper ben memnunum.

Turkcell Superonline VDSL bir tık fiyatları pahalı, sansüronline verilmez yani bu paraya.
Galiba uzun zamandır kullandığınız için bu kadar avantajlı fiyata kullanıyorsunuz yanılmıyorsam tabi çünkü önceden 7 yıllık tt geçmişimde bizede uzun zaman müşterileri olduğumuz için uygun fiyata verdiler

Galiba uzun zamandır kullandığınız için bu kadar avantajlı fiyata kullanıyorsunuz yanılmıyorsam tabi çünkü önceden 7 yıllık tt geçmişimde bizede uzun zaman müşterileri olduğumuz için uygun fiyata verdiler
Uzun zaman değil ki hocam? 2020-2021 yılından beri kullanıyorum.

Birkaç senedir TT altyapısında SO VDSL abonesiyim.
Genel olarak sorunsuz çalışıyor, 5-6 seneden fazla oldu abone olalı.

İnternet gittiği için 1 kere teknik destek, 1 kere de müşteri hizmetlerine bağlandım o kadar.
Bir aralar da düşük indirme hızı alıyordum o da kendiliğinden düzeldi.

Şaşırdım gerçekten nerden başvurdunuz ? çünkü sitesine girip kampanyalara baktığımda en az 209 tl den aşşağı paket fiyatı yok
Hocam ilk başta müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturduk. Sonrasında bizim ilk paketimiz 25Mbps felandı, sanırım ona 110TL ödüyorduk. Ondan sonra 35'e geçtik, ondan sonra yine çok iyi fiyat sundular 50Mbps geçtik. 50Mbps'ye 135-140TL dediler o şekilde.

Birkaç senedir TT altyapısında SO VDSL abonesiyim.
Genel olarak sorunsuz çalışıyor, 5-6 seneden fazla oldu abone olalı.

İnternet gittiği için 1 kere teknik destek, 1 kere de müşteri hizmetlerine bağlandım o kadar.
Bir aralar da düşük indirme hızı alıyordum o da kendiliğinden düzeldi.
ping olarak kaç alıyorssunuz bir sorun oldu mu

ping olarak kaç alıyorssunuz bir sorun oldu mu
Kablolu kullanmıyorum, Wi-Fi ile kullanıyorum interneti.
Modemim kötü olduğu için indirme yapınca ping değerleri biraz artıyor, başka sorun yok.

Atıyorum Wot Blitz oynarken 50-70 ping alıyorsam indirme yapınca 80-110 değerlerine yükseliyor ping.
Screenshot_20230503-142815_Chrome.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı