Turkcell T60 vs. iPhone 4s

Dostum madem baban(oynarsa) sadece okey oynayacaksa o kadar para vermene hiç gerek yok. Orta segment bir lumia alsan babanı yıllarca rahat götürür.

Dostum madem baban(oynarsa) sadece okey oynayacaksa o kadar para vermene hiç gerek yok. Orta segment bir lumia alsan babanı yıllarca rahat götürür.

Kardeş windows işletim sistemi olduğu için lumia yı hiç düşünmedik. Şu ana kadar ios kullandığı için android e geçmesi bile sıkıntı olabilir. Ben de zaten 5s i bana vermesini istemedim ama o iPgone başka telefona telefon diye para vermem dedi bende 4s i kabul etmeyince bu yolu seçtik. 4s i kendine alacak 5s i bana verecek.

Geçen gün turkcell den mesaj gelmiş faturanıza ek uygun fiyatlarla T60 diye. Bana da bir araştır bakalım dedi. Ama ben 5s ten sonra T60 a uyum sağlayabileceğini sanmıyorum.

Kendim de hiç akıllı telefon kullanmadığım için sizin fikirlerinizi almak istedim.

Baban 4s'te okey oynayamaz, parmakları falan büyüktür. ZenFone 6 baksın derim. Kullanıyorum, öneriyorum.

Aynen dostum benimde düşündüğüm ekran. Ekranına alışırsa diğer farkları fark edemez bile. Ama 6 yı alacak maddi güç yok şu anda mümkün olsa onu kendime aldırırım hiç affetmem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı