TurkNet 100 Mbps VDSL2 Deneyimi

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 9.995
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kablonet varsa şanslısınız. Benim gibi ADSL harici altyapısı olmayanlar bazen mecbur kalıyor Türk Telekom almaya.
Maalesef. Kablonet de Akıllı Sınırsız saçmalığı getirdi. 19:00 ve 00:00 arası 25 Mbps hız çekilmiyor. İnterneti yok sayıyorum resmen oyun indirecekken. Taahhüt bittiğinde 100 Mbps tarifemden Akıllı Sınırsız'a geçmiştim. TurkNet'e geçişim tamamlanana kadar 1 hafta zor dayandım. 7/24 100 Mbps gerekli bana. :D

Seneler önce de 3 Mbps TTNET ile işkence çekiyordum. :(

"Ne yapacaksınız yükleme hızını?" diyen firmayla işim olmaz. İşten atılması gerekli o çalışanın. :D

O kişiyi herkes tanıyor zaten.

b2b3d24419745c8224809d7e281e6784.jpg

Ben de DSLAM kilidi kaldırmak için taktik söyleyeyim. İptal dilekçesini gönderiyorsunuz, gün içinde TurkNet'ten son bir şans diye mail geliyor. O maile durumu anlatıyorsunuz ve dilekçenizi iptal edip 100 Mbps'e güncelliyorlar. Tabii bu son çare, ilk başta arkadaşın yaptığını yapın.

Maalesef. Kablonet de Akıllı Sınırsız saçmalığı getirdi. 19:00 ve 00:00 arası 25 Mbps hız çekilmiyor. İnterneti yok sayıyorum resmen oyun indirecekken. Taahhüt bittiğinde 100 Mbps tarifemden Akıllı Sınırsız'a geçmiştim. TurkNet'e geçişim tamamlanana kadar 1 hafta zor dayandım. 7/24 100 Mbps gerekli bana. :D

Seneler önce de 3 Mbps TTNET ile işkence çekiyordum. :(
Keşke Türksat gibi yapsa Telekom ona razıyım ben. Geçenlerde arayıp 50 Mbps 300 GB internete 110 TL fiyat istiyor şaka gibi. İnternet kotası dolunca çat kesiyorlar.

• İnanılmaz
İfadeler: Tim
Genel olarak modemden memnuniyetiniz nasıl? Bugün itibari ile Türksat'tan VDSL'e geçtim. Modem arıyorum.
Tek seferlik yaşadığım sorun olan ışıkların yandığı halde bağlanamamam dışında pek sorun çıkarttığını söyleyemem. Wi-Fi kalitesi iyi diyebilirim. Kablosuz olarak 80-95 Mbps alabiliyorum. Sıfırdan modem alacaksanız başka modellere de bakmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Zaten olduğu için kullanıyordum, yani sıfırdan tercih yaparak bunu satın almadım.

Arkadaşlar bir konuda uyarayım, eğer Kablonet'ten geçecek arkadaşlar var ise, Kablonet KabloTV teknolojisini kullandığı için koaksiyel kablo ile internet alınıyor bildiğiniz üzere, Kablonet'i kurmaya geldiklerinde üçkağıtçılık yapıp binanın merkezi uydu sisteminden gelen hattan bağlamışlar KabloTV alıcısını. O yüzden benim çalışan bir hattımı bozdular ve 500 TL masrafa girdim. 2 tane yeni hat çektirdim.

Bir de PUBG oynarken olan değerlerimi paylaşayım. Akşam 9'da 40 ms oldukça iyi bence. :)

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Screenshot 2021.02.14 - 21.27.52.21.png

Test etmemi istediğiniz oyun varsa söyleyebilirsiniz.

Ayda 2-3 kere birkaç dakikalık bağlantı kesintisi yaşadığımdan dolayı tekrardan Turksat Kablo’ya başvurdum ve 100 Mbps sınırsız paketi seçtim. Kesintiler, sinir bozucu olabiliyor belirli anlarda. Hizmet olarak memnundum fakat Turksat’ın müşteri hizmetleri mükemmel. Belki ileride GigaFiber gelirse TurkNet’e dönerim. :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı