TurkNet 2 aylık kullanıcı deneyimi

Şahsen 85 lira verip sırf hızlı diye müşteri hizmetleri olmayan bir markaya hayatta geçmem. Türk telekoma 90 lira ödüyoruz 12mbps hız veriliyor. Yetiyor bize.
Türkiye'de internet şans işi, bende Türk Telekom kullanıcısıyım ve binamıza fiber döşendi henüz aktifleştirmedik. TurkNete geçmek istiyordum ama bu durumdan korkuyorum.
 
Türkiye'de internet şans işi, bende Türk Telekom kullanıcısıyım ve binamıza fiber döşendi henüz aktifleştirmedik. TurkNet'e geçmek istiyordum ama bu durumdan korkuyorum.

Bende aynı şekildeyim. Binada 72Mbps VDSL var parayı ben ödemediğim için ADSL'e mahkumum.
 
Müşteri hizmetleri olup olmaması hiç bir şey değiştirmiyor. Türk telekom'da size tamam efendim ilgileneceğiz derler, Turknet'te destek bildiriminde başka bir şey yapamazsınız ama ikisinde de sorunun çözümü aynı süre içerisinde gerçekleşir. Turknet'i yıllardır kullanan biri olarak gayet memnunum jet gibi internet sunuyor.
 
Türknetin ekiplerinin gelebilmesi için genel olarak sizden 100tl civarına yakın bir talep ediyor diye biliyorum hocam türktelekom gibi değil sorun oluşursa bu ücret karşılığında tt ekibi gelip bakıyor.Türktelekoma kıyasla sorun oluşunca genelde çok sıkıntılar çıkabiliyor.
 

Geri
Yukarı