TurkNet olumsuz kullanıcı deneyimi

Asla yardımcı olmayacaklar ve asla gelmeyecekler hocam kullandığım en kötü en rezalet internet TurkNet'in oldu 15 gündür arıza var ve bitmesine 5 gün daha var iptal edip Kablonet ile anlaştım sizde hızlıca değiştirin gördüğüm en rezalet firma şu an bile internetim yok.

Bende de durum aynı, sözde bugün ekipler gelecekti. 3 defa tarihi ertelediler ve 10 gün boyunca internetim yok. Şimdi iptal ettireceğim başka bir firmaya geçeceğim. Kimsenin keyfini beklecek değilim.

Bende de durum aynı, sözde bugün ekipler gelecekti. 3 defa tarihi ertelediler ve 10 gün boyunca internetim yok. Şimdi iptal ettireceğim başka bir firmaya geçeceğim. Kimsenin keyfini beklecek değilim.
Hocam internetin son durumu nasıl
Bende VDSL 50 Mbps görünmüştü. Hızına stabilisine güvenerek Türknet bağlattırdı download hızı 6 7 upload 0.9 1,
Kahrımdan perişanım amacım sadece online oyun oynayacak hızdaki internet çok üzgünüm ya

Bende VDSL 50 Mbps görünmüştü. Hızına stabilisine güvenerek TurkNet bağlattırdı download hızı 6 7 upload 0.9 1,
Kahrımdan perişanım amacım sadece Online oyun oynayacak hızdaki internet çok üzgünüm ya

Benim sorunum dün çözüldü. Sorun duvarın içindeki iç hatlarda sıkıntı varmış. Bende ankastre kutumdan modeme direk kablo çektim hem internetim çalışıyor hem de hızım 72-73 Mbps görüyor.

Bende VDSL 50 Mbps görünmüştü. Hızına stabilisine güvenerek Türknet e geçtim download hızı 6 7 upload 0.9 1,
hrımdan perişanım amacım sadece online oyun oynayacak hızdaki internet çok üzgünüm ya
Benim sorunum dün çözüldü. Sorun duvarın içindeki iç hatlarda sıkıntı varmış. Bende ankastre kutumdan modeme direk kablo çektim hem internetim çalışıyor hem de hızım 72-73 Mbps görüyor.
Hocam elektrikçiye mi çektirdiniz kabloyu nasıl yaptınız

Bende VDSL 50 Mbps görünmüştü. Hızına stabilisine güvenerek TurkNet'e geçtim download hızı 6 7 upload 0.9 1,
Hrımdan perişanım amacım sadece Online oyun oynayacak hızdaki internet çok üzgünüm ya

Hocam elektrikçiye mi çektirdiniz kabloyu nasıl yaptınız

Herhangi bir elektrikçiye ankastre kutundan direk modemine kablo çektirebilirsin. Benim sorunum böyle çözüldü ama sen en iyisi TurkNet destek kaydı açıp anlatabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı