Ah be hocam... 1 Mart ve sonrasında üye olsanız 140 TL ile devam edecektiniz. Evet, çok saçma.Hiç hatırlamıyorum hocam 28 şubatta üye olmuşum. Ben üye olduktan 2 gun sonra fiyat arttı zaten sitelerinde. Ben ilk ay 100 ödedim 2. ay ücret ödemedim arkadaşını getir kampanyasından, 3ay 140 oldu.
Biraz boş olmuş. İstisnaları saymazsak kimse TurkNet'in verdiği hizmetten şikayetçi değil. Başta ben geliyorum. Fakat sabit fiyat konusuna katılmıyorum. Bir arkadaş gördüm 2 farklı TurkNet aboneliği var. Birisi 4, diğeri 1 yıllık. 1 yıllık olan 4 yıllığa göre 10 TL daha ucuz. Onun dışında 1 Mart - 1 Mayıs arası abone olanlara zam uygulanmayacak, sözümüzü tuttuk vs. bunlar zırvalıktır. Eski kullanıcı olarak ben bunu kabul etmiyorum. Sözümüzü tuttuk ayağına ortaya atılmış boş beleş bir olay bu Mart-Mayıs mevzusu.İnsanları yalan yanlış bilgiler ile kandırıp, kendinizi haklı çıkartmak için, boşuna taraf arayışına girmeyin.
1. Bu gün TurkNet altyapısı kullanıcıları bu durumdan rahatsız değil.
2.İster gıbır, ister zibir olsun bunlara zam yapacaktır, ayrıca sana o hizmeti taahhütlü sunmakta.
3.Kimse bana tt, xyz mükemmel hizmet veriyor demesin. Türk Telekom beylerden 3 yıldır yazlığa internet altyapı hizmeti bekliyorum.
4.TurkNet her tarife için tek fiyat politikasını korur iken diğerlerinde bu hizmetler fahiş fiyatlar ile verilmekte.
5.Altyapınız sayın tektelekom tarafından olması gerektiği gibi düzenlenmiş ve yapılmış ise kimi kullandığınız önemli değil.
6.Kendim yaklaşık 9 aydır TurkNet gigafiber kullanmaktayım 100mb / 8mb bahsetmiyorum verdiğim 140₺, önümüzdeki yıl Haziran dönemine kadar yine 140₺ şimdi sorarım 1gbps hizmeti kaç ₺ alırsınız Türkiye Cumhuriyeti standartlarında?
7.Şunu düşünmüyorsunuz bu ülke fiberde 1gbps görüp uploadlar yükseliyor ise bu firmanın öncülüğünde. Kota yoksa bu firma gibi firmaların sayesinde.
O yüzden lokomotif olan bir firmanın protesto edilmesi yerine desteklenip, Türkiye'nin her yerine ulaşması gerektiği kanaatindeyim.
8.Destek konusu ise, çevrem ve ben dahil online olarak oluşturduğumuz bir kayıtda 24 saat sürmeden çözüm ürettiler ve sorunumuzu hallettiler.
9.Benim mahallemi, Superonline, Türk Telekom, küçük görür iken bu adamlar direk olarak karşılık olmama ihitmaline rağmen altyapılarını çektirler.
10. Bu gün her evde ihtiyaç olan hız konusunda altyapın ne destekliyor ise onu veriyorlar aklının kavrıyor mu? Bu ülkede 1gbps download 1gbps upload hizmeti veren firma var tek fiyata taahhüt yok. Özgürce.
11. Neyse ben TurkNet çalışanı ya da yöneticisi değilim. Görüşlerim bana aittir.
12. Ayrıca sadece Türk Telekom altyapısı kullanan yerlere bu zam geçerli. Bakalım tek fiyattan maksimum desteklenen hızı aldıkları veren TurkNet varken, aynı paraya başka operatörden aynı hızı alabilecekler mi?
13.Bu fiyat politikasının kötü yanı 8mbps 24mbps kullanıcıları için fiyat pahalı olması. Daha üstleri için avantaj olması.
14. Son bir tavsiye; türknet sayfasında altyapı istek formu açmış durumda, gelmesini istiyorsanız bunun için organize olup kayıt açtırın ki bu güzellikler sizinde olsun. Saygılarımla.
15. Yaşadığım bölge İstanbul/Gaziosmanpaşa
(Yazım hataları için özür diler, bu sayfa da paylaştıklarım kendi deneyim ve gözlemlediklerimdir.)
İnsanları yalan yanlış bilgiler ile kandırıp, kendinizi haklı çıkartmak için, boşuna taraf arayışına girmeyin.
1. bugün TurkNet altyapısı kullanıcıları bu durumdan rahatsız değil.
2.İster gıbır, ister zibir olsun bunlara zam yapacaktır, ayrıca sana o hizmeti taahhütlü sunmakta.
3.Kimse bana TT, xyz mükemmel hizmet veriyor demesin. Türk Telekom beylerden 3 yıldır yazlığa internet altyapı hizmeti bekliyorum.
4.TurkNet her tarife için tek fiyat politikasını korur iken diğerlerinde bu hizmetler fahiş fiyatlar ile verilmekte.
5.Altyapınız sayın tektelekom tarafından olması gerektiği gibi düzenlenmiş ve yapılmış ise kimi kullandığınız önemli değil.
6.Kendim yaklaşık 9 aydır TurkNet GigaFiber kullanmaktayım 100 MB / 8MB bahsetmiyorum verdiğim 140₺, önümüzdeki yıl haziran dönemine kadar yine 140₺ şimdi sorarım 1Gbps hizmeti kaç ₺ alırsınız Türkiye Cumhuriyeti standartlarında?
7.Şunu düşünmüyorsunuz bu ülke fiberde 1Gbps görüp uploadlar yükseliyor ise bu firmanın öncülüğünde. Kota yoksa bu firma gibi firmaların sayesinde.
O yüzden lokomotif olan bir firmanın protesto edilmesi yerine desteklenip, Türkiye'nin her yerine ulaşması gerektiği kanaatindeyim.
8.Destek konusu ise, çevrem ve ben dahil Online olarak oluşturduğumuz bir kayıtda 24 saat sürmeden çözüm ürettiler ve sorunumuzu hallettiler.
9.Benim mahallemi, Superonline, Türk Telekom, küçük görür iken bu adamlar direk olarak karşılık olmama ihitmaline rağmen altyapılarını çektirler.
10. bugün her evde ihtiyaç olan hız konusunda altyapın ne destekliyor ise onu veriyorlar aklının kavrıyor mu? Bu ülkede 1Gbps download 1Gbps upload hizmeti veren firma var tek fiyata taahhüt yok. Özgürce.
11. Neyse ben TurkNet çalışanı ya da yöneticisi değilim. Görüşlerim bana aittir.
12. Ayrıca sadece Türk Telekom altyapısı kullanan yerlere bu zam geçerli. Bakalım tek fiyattan maksimum desteklenen hızı aldıkları veren TurkNet varken, aynı paraya başka operatörden aynı hızı alabilecekler mi?
13.Bu fiyat politikasının kötü yanı 8Mbps 24Mbps kullanıcıları için fiyat pahalı olması. Daha üstleri için avantaj olması.
14. Son bir tavsiye; TurkNet sayfasında altyapı istek formu açmış durumda, gelmesini istiyorsanız bunun için organize olup kayıt açtırın ki bu güzellikler sizinde olsun. Saygılarımla.
15. Yaşadığım bölge İstanbul/Gaziosmanpaşa
(Yazım hataları için özür diler, bu sayfa da paylaştıklarım kendi deneyim ve gözlemlediklerimdir.)
Sakin ol genç.GigaFiber hakkında olumsuz yorum yapan oldu mu? Ben bile "GigaFiber gelirse öyle geri dönerim "dedim. 8 9 aydır GigaFiber bölgesinde gözüküyorum ben, soruyorum TurkNet'e "niye gelmiyor" diye "Türk Telekom fiber çekmesi gerekiyor" diyor. Türk Telekom'u arıyorum "yan binamda fiber var bende yok" diyorum "TurkNet'in Türk Telekom saha ekipleriyle anlaşıp fiber çekmesi gerekiyor" diyor. TurkNet'e geri dönüyorum "bizlik bir şey yok Türk Telekom kendisi çekecek fiberi" diyor. İkisi de birbirine paslıyor, çekecekleri 3 metre fiber kablo. Bana TurkNet'i anlatma.
Ayrıca TurkNet yeni kullanıcılarına ve GigaFiber kullanıcılarına eski fiyattan hizmet verecek, yani tek paket olayı da bitti. Taahhüt konusuna gelirsek TurkNet dışında 120 TL'ye taahhütsüz internet veren yığınla operatör var ve çoğu kullanıcısı memnun. Söylediklerinin arasında ciddiye alınacak başka bir şey yok.
Genco sana çok dokunmuş anlaşılan, önce sakin ol, sakin olamadığına göre demek ki haksız olduğun yer çok ben benim yaşadığım deneyimi söylüyorum. Bu ülkede Türk Telekom tekelinde yıllarca pahalı internet kullandı. Sana sınırsız internetten değil, portun maksimum desteklediği hızı veren operatörlerden bahsettim. Önce okuduğunu anla, cevap vermek için okuma. İnsanlık meselesine gelince o mertebeye ulaştığında gel konuşalım.GigaFiber hakkında olumsuz yorum yapan oldu mu? Ben bile "GigaFiber gelirse öyle geri dönerim "dedim. 8 9 aydır GigaFiber bölgesinde gözüküyorum ben, soruyorum TurkNet'e "niye gelmiyor" diye "Türk Telekom fiber çekmesi gerekiyor" diyor. Türk Telekom'u arıyorum "yan binamda fiber var bende yok" diyorum "TurkNet'in Türk Telekom saha ekipleriyle anlaşıp fiber çekmesi gerekiyor" diyor. TurkNet'e geri dönüyorum "bizlik bir şey yok Türk Telekom kendisi çekecek fiberi" diyor. İkisi de birbirine paslıyor, çekecekleri 3 metre fiber kablo. Bana TurkNet'i anlatma.
Ayrıca TurkNet yeni kullanıcılarına ve GigaFiber kullanıcılarına eski fiyattan hizmet verecek, yani tek paket olayı da bitti. Taahhüt konusuna gelirsek TurkNet dışında 120 TL'ye taahhütsüz internet veren yığınla operatör var ve çoğu kullanıcısı memnun. Söylediklerinin arasında ciddiye alınacak başka bir şey yok.
Bak ben dediğin dönemlerde abone oldum, Haziran ayına kadar abone olduğum fiyattan kullandım. Şu anda 140₺ üzerinden hizmet almaktayım. Benim demek istediğim alabileceğin daha iyi hizmetler varken, bir şeylere öncü olan firmaları neden yok etmek için uğraşalım. Superonline vb firmalar yıllarca aynı hizmete tonlarca para aldılar. İnsanları sömürdüler. Bende diyorum, bana gelen hizmet sana da gelsin. Birleşin (tek değil) dilekçe vb şeyleri oralara verin sizde alın, hatta daha iyisi olsun.Biraz boş olmuş. İstisnaları saymazsak kimse TurkNet'in verdiği hizmetten şikayetçi değil. Başta ben geliyorum. Fakat sabit fiyat konusuna katılmıyorum. Bir arkadaş gördüm 2 farklı TurkNet aboneliği var. Birisi 4, diğeri 1 yıllık. 1 yıllık olan 4 yıllığa göre 10 TL daha ucuz. Onun dışında 1 Mart - 1 Mayıs arası abone olanlara zam uygulanmayacak, sözümüzü tuttuk vs. bunlar zırvalıktır. Eski kullanıcı olarak ben bunu kabul etmiyorum. Sözümüzü tuttuk ayağına ortaya atılmış boş beleş bir olay bu Mart-Mayıs mevzusu.
Ek: 170 TL 100/10 aldığım kaliteli hizmet için uygun bir fiyat, benim açımdan. Fakat sık sık üzerinde durduğum Mart-Mayıs mevzusu ben ve benim gibi bir çok eski kullanıcıyı tilt etmiş durumda.
O iş o kadar kolay olmuyor. En azından benim çevremde. Sorumlusu TurkNet değil, baştan söyleyeyim. Yeni bir sitede oturuyorum. 150 daire var. Eve kadar TT ve SO fiber mevcut. Fakat site sakinlerinin çoğu teknolojiden anlamıyor. Hayatın genelinde olduğu gibi ''sevilmeye alışmışlar'' Tekel düzeyinde ki markaları hala 12 ay, 24 ay taahhütlerle kullanmaya devam ediyorlar. Şikayetçi değiller, çünkü bilmiyorlar.Bak ben dediğin dönemlerde abone oldum, Haziran ayına kadar abone olduğum fiyattan kullandım. Şu anda 140₺ üzerinden hizmet almaktayım. Benim demek istediğim alabileceğin daha iyi hizmetler varken, bir şeylere öncü olan firmaları neden yok etmek için uğraşalım. Superonline vb firmalar yıllarca aynı hizmete tonlarca para aldılar. İnsanları sömürdüler. Bende diyorum, bana gelen hizmet sana da gelsin. Birleşin (tek değil) dilekçe vb şeyleri oralara verin sizde alın, hatta daha iyisi olsun.