TurkNet 399.90 TL oldu!

Dediğim gibi Netspeed'e 30 saniye dolmadan bağlanmış oluyordum en son.

Yazılı iletişim mevzusuna gelince, evet sorun direkt bir altyapı kesintisi vesaire ise zaten yapacak bir şey olmuyor ancak sorunun ne olduğunu bile 3 saatte öğrendiğim oldu TurkNet'te. Arıyorum yazılı desteğe yönlendiriyor, zaten mesaj atmış oluyorum 3 saat sonra cevap geliyor.

Ayrıca bulunduğum bölgeye mi özel bilmiyorum, bazen altyapı kesintisi olmasa bile internet bir sapıtıyor, yavaşlıyor, ping artıyor gibi sorunlardan biri yaşanıyor. Arıyorum, bi yeniden mi başlatıyorlar ne yapıyorlar internet gidip geliyor ta ta, düzelmiş. Bunu VDSL altyapısı olan hemen herkes yaşıyordur diye tahmin ediyorum.
Son dediğin şey var ya; internet yavaşlıyor vs. Bu internet kullanımının yoğun olduğu saatlerde ya da modemin sürekli olarak açık olduğu zamanlarda olur. Örnek akşamları internet kullanımı çok olur. Böyle durumlarda kanal değişikliği yap hocam, bununla ilgili uygulamalar bile var wifianalyzer olabilir. Modemini birkaç günde bir kısa süreli de olsa kapatmanı öneririm.
 
Kişi başı 100 TL'den deli para kazanıyorlar fakat haklısınız şu ekonomide 50-100 TL'nin peşine düşmek yanlış. İnternet yeterli geliyorsa ve hızı iyi ise problem yok.

Hocam yapacak bir şey bende artmasın isterim ama Türk Telekom zammı yaptikca bunlar da ekliyor. Yarin diger firmalar da ekleyecek elbet. Ya da 300 liradan 12 aylik verip sabitleyebilirsin.
 
Mesut çeviğin dediği gibi "şikayetçisin eyvallah. GigaFiber'i mi zamlandırsınlar istiyorsun? Senin zaten şu an kullandğın fiyat diğer operatörün en düşük hızı. TurkNet kullanıcısı tam olarak bunu ayırt edemedi. Onların hırsı birazcık şu inan kendisi 400 ödese GigaFiber 1000 lira ödese rahat edecek o adam." askdfkjasdkjfsdf.

Alakasız ve bilgisiz bir gönderme yapmışsın TurkNet'e. Türk Telekom'un ve çoğu sağlayıcının yıllardır getirmediği giga fiberi adamlar tek tek ufaktan getirmeye başladılar. Yani reklamla para ile alakası yok bu olayın. Her yere tek seferde getirilmesini beklemek mantıksız. Ki zaten zam gelmeden önce göstere göstere geldi 12 aylık sabit fiyata taksitli ödeme imkanı ile alınabiliyordu.

Şu yorumu yapmak için gerçekten bilgi yoksunu olmak gerekiyor. Benim bu yorumumdan sen nasıl GigaFiber kullananlara yüksek fiyat çekilse mutlu olacak anlamı çıkarttın? Az akıllı olun ya örnek vermişim bak. Netspeed firmasında da paket paket fiyatlandırmalar var. Ben şimdi sabit fiyat politikası adı altındaki saçmalığa neden 210 lira daha fazla para vereyim? Üstüne kullandığım paket 190 TL'ye geliyorken verdiğim faturanın üstünde bir tutarı ek olarak. Sizin olayınız takım tutmaya benzemiş ne desek ne anlatsak boş.
Hoş ya gigafiber kullanan birinden beklenir zaten böyle bir savunma sanatı. Yoksa diğer firmalara gitse bu fiyatta bu hızları rüyasında görür
 

Geri
Yukarı