TurkNet abonelerine 10 megabit Upload'ı ne zaman tanımlayacak?

Pxn

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Paylaşımlı Scooter
Uzun zamandır port ücretlerinin arttığı ve TurkNet'in önceden zam yaptığını görüyorduk.
TT firması Türkiye'nin altyapı kontrolcusu olarak VDSL ve fft sistemlerinde 51 Mbps ve üstü paketlere 5 megabit (şu an için 2x) yükleme hızı sunduğunu açıkladı.
TurkNet bu uygulamaya ne zaman geçecek? Ben halen hattıma tanımlı hızı 8192 olarak görüyorum.

aaeec9e76d856c6726ac54cb66ebf4ef.png

@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku

Son düzenleme:
Yanlış bilmiyorsam bu hız profillerini Türk Telekom ve BTK belirliyor ve Türk Telekom'un aktif etmesi gerekiyor. Eğer Türk Telekom bu hızları 1 Nisan'da aktif ederse aynı anda TurkNet için de geçerli olacak.

Eğer SAYE sistemi gelseydi Türk Telekom'un bu saçma hız profillerinden kurtulabilirdik. Çünkü SAYE'de operatörler hız profili belirlemede serbest. Operatörler fiber tarafında Türk Telekom altyapısında bile 1000 Mbps simetrik verebilir. Hatta VDSL'de şimdiki aktif VDSL 17a altyapı ile bile 50 Mbps upload verilebilir şayet SAYE aktif olursa.

Uzun zamandır port ücretlerinin arttığı ve TurkNet'in önceden zam yaptığını görüyorduk.
TT firması Türkiye'nin altyapı kontrolcusu olarak VDSL ve fft sistemlerinde 51 Mbps ve üstü paketlere 5 megabit (şu an için 2x) yükleme hızı sunduğunu açıkladı.
TurkNet bu uygulamaya ne zaman geçecek? Ben halen hattıma tanımlı hızı 8192 olarak görüyorum.

Eki Görüntüle 1344437
@500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
Merhabalar, Upload hızlarında şu an için bir değişiklik olmayacak.🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı