yani modemi benim mi almam gerekiyor?Adresinizde VDSL altyapısı bulunuyor. Fiber altyapı bulunmuyor.
yani modemi benim mi almam gerekiyor?Adresinizde VDSL altyapısı bulunuyor. Fiber altyapı bulunmuyor.
Netspeed al derim. Netspeed - Limitsiz MutlulukBina 97Mbps'ye kadar destekliyor. Sizce alınır mı? - ve + yönleri nelerdir?
CS:GO'da pingim kaç olur?
VDSL o Fiber değil ki.Destekliyor diye biliyorum. Aşağıda belirttiğim görselde sorgulattığım zaman bu sayfa çıkıyor. Fiber destekliyor yani doğru muyum?
Sendeki modemi kullan ilk etapta. Önce bi performansına bak sonra gerekirse alırsın bir modem. 1000 tl yenisi 400 yada 500 tl civarı temiz 2ci elleri. Modemi fazla dert etme. Bu arada sendeki mevcut modem hangi model?yani modemi benim mi almam gerekiyor?
Eski model diye biliyorum netMasterSendeki modemi kullan ilk etapta. Önce bi performansına bak sonra gerekirse alırsın bir modem. 1000 tl yenisi 400 yada 500 tl civarı temiz 2ci elleri. Modemi fazla dert etme. Bu arada sendeki mevcut modem hangi model?
Sendeki modem ADSL modem. VDSL kullanamazsın onunla. Türk Telekom Premium Modem 11ax Broadcom Dx3200 Wifi 6 Destekli Kapalı Kutu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu kullanıyorum ben ve memnunum. Sarı sayfalardan garantili temiz bulursun bütçede sıkıntı varsa.Eski model diye biliyorum netMaster
1 200 TL şuan veremem hocamSendeki modem ADSL modem. VDSL kullanamazsın onunla. Türk Telekom Premium Modem 11ax Broadcom Dx3200 Wifi 6 Destekli Kapalı Kutu Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunu kullanıyorum ben ve memnunum. Sarı sayfalardan garantili temiz bulursun bütçede sıkıntı varsa.
Burdada var uygunu. Ben şahsen kendim alırdım modemi. Tercih meselesi. Bir Turk Telekom ve netspeed tecrübem var onun dışında ISS kullanmadım.@Ozz2018 modemi interneti kapattırdığımda geri vereceğim muhtemelen şu anda yeni modem almak zor, binanın hız testini paylaşmıştım ona göre hız sağlayan, modemi kendileri getiren ve sıkıntı çıkarmayacak bir firma biliyor musunuz?
1 200 TL şuan veremem hocam
Zırt pırt yapılan zammı takmayan biriysen kullanabilirsin, ha yok ben zırt pırt gelen zamdan rahatsız olurum dersen başka taahhütsüz internet hizmeti sunan sağlayıcıları kullanabilirsin, Netspeed gibi.
Türk Telekom hakkında bir bilginiz var mıZırt pırt zam yapıyor bu tarz tahahütsüz internet firmaları sırf bundan dolayı tahahütlü öneririm ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.