TurkNet Altyapı Sorgulamak

Fişek az gelir ya. :D
Söyleyemiyorum bile 100 Mbps kelimesini haliyle bu hızlarla istediğiniz şeyi yapabilirsiniz. İsterseniz yayıncı olun. Ben de bu berbat hızlarla takılayım ☹
Screenshot_2.png

Şu an bir test yaptım bende de 75 Mbps 95 TL veriyor ama TTNET'e hapis olduğum için sadece hayal kurarım.

Öğrenciyken İSS ararken TT'ye gidiyordum pahalı geliyordu. 1 senelik GökNet diye bir firma buldum. Senin gibi 1 sene hapis oldum. Sonra da taahhütsüz NetSpeed buldum 2 senedir kullanıyorum. Böyle bir durumda hemen geçebilirim Allah'tan. Taahhütsüz internet cidden büyük bir nimet.

Söyleyemiyorum bile 100 Mbps kelimesini haliyle bu hızlarla istediğiniz şeyi yapabilirsiniz. İsterseniz yayıncı olun. Ben de bu berbat hızlarla takılayım ☹
Eki Görüntüle 629231

Umarım bir gün senin adresine de gelir. :D

Aslaa 100 upload veremez vermesi için sizin altyapınızın 400 Mbps desteklemesi gerekir ama o çok nadir bir şey.

Sanırım TurkNet'in kendi alt yapısı oluyor bu. Aslında araştırdığımda YAPA olunca yani kendi alt yapısı yüksek hızlar alınabiliyor. Tabi illa 100 olsun gibi bir derdim de yokta.

Aslaa 100 upload veremez vermesi için sizin altyapınızın 400 Mbps desteklemesi gerekir ama o çok nadir bir şey.

Kendimden biliyorum. Fiber altyapılar özellikle kaliteli fiberler 1000/1000+ desteğine sahipler. Vodafone net kullanıyorum arkadaşlar kuruluma geldiğinde Speedtest açmamı istemişlerdi ve anladığımı görünce dalga geçer gibi hıza bak şimdi deyip hızı göstermişti, 1000 megabit dowload ile 972 upload gibi bir rakam görünce ağzım açık ekrana bakakaldım. Ardından merak etme az sonra hızına düşecek deyip bir telefon ile satın aldığım hıza düşürdüler :). Eğer TürkNet'in "yapa" altyapısı varsa 100/100 her halükarda verir. Onun dışında bu da benim internetim ayda 99 lira veriyorum;
1596328303929.png

telekomun santraline yakinsaniz 100 olmasa da ona yakin hizlari veriyorlar. normal bildiginiz vdsl2. hatta modeminizden hat degerlerinde alabileceginiz en yüksek hizi veriyorlar.

Kendimden biliyorum. Fiber altyapılar özellikle kaliteli fiberler 1000/1000+ desteğine sahipler. Vodafone net kullanıyorum arkadaşlar kuruluma geldiğinde Speedtest açmamı istemişlerdi ve anladığımı görünce dalga geçer gibi hıza bak şimdi deyip hızı göstermişti, 1000 megabit dowload ile 972 upload gibi bir rakam görünce ağzım açık ekrana bakakaldım. Ardından merak etme az sonra hızına düşecek deyip bir telefon ile satın aldığım hıza düşürdüler :). Eğer TürkNet'in "yapa" altyapısı varsa 100/100 her halükarda verir. Onun dışında bu da benim internetim ayda 99 lira veriyorum;
Eki Görüntüle 629235

Umarım dediğin olur da tüm hızı alırım. Ek olarak bir ara kullandığım firmayı arayıp paket değişikliği yapacaktım. Apartmandaki tesisatınız kötü, onu değiştirin öncelikle demişlerdi. Sanırım önce onu halletmeliyim.

telekomun santraline yakinsaniz 100 olmasa da ona yakin hizlari veriyorlar.

Hemen yanımdaki apartmanın dibinde telefon kutuları. 20-30 metre belki vardır. Adres sorgulamada baktığım da 74 metre yazıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı