TurkNet Bağlantı Problemi

Modem üzerinden elle DNS girebiliyorsanız, farklı adresler deneyebilirsiniz.
Deneyip geldim ancak iş yapmadı.
Ben de TurkNet kullanıyorum 6-7 aydır. Aklımda bir kaç soru işareti vardı ama şu an o kadar memnunum ki. Biraz şans işi sanırım ya.
Bilmiyorum ancak teknik servisleri rezalet. Bir kez bile dönmediler.
Aynı şeyi kuzenim de yaşıyor. TurkNet'e yeni geçti. TurkNet'e geçerken bu sorun klasik. Müşteri hizmetlerine baskı yapıp birkaç kere yeniden kurulum yapmanız gerekiyor. Ardından internet açılıyor.
Baskı derken? Müşteri hizmetleri yok ancak destek kaydı üzerinden bir şey yapabiliyorsam yaparım.

NetSpeed kullanıyorum. Benim internetim de sürekli kopmalar yaşıyor, Bence genel olarak bütün ISS'lerde aynı sorun yaşanıyor olabilir yoğunluktan dolayı. Sırf bu yüzden mobil veriden oynuyorum oyunları. 4 gündür mobil verim bile 4.5 g olmasına rağmen rezalet. Çoğu ISS altyapı çalışmaları yapıyor daha fazla kapasite için. Belki 1 hafta içinde düzelebilir.

Bende de internet var gözüküyor ama modem arayüzünde DNS ile ilgili bir hata yazıyordu. Hatayı tam olarak hatırlamıyorum ama kendi kendine düzelip sonra tekrar bozuluyor, TurkNet olduğu için fazla bir şey ummamak lazım.

İndirme ve yükleme hızları ADSL gibi ayarlanmış. Sanırım bunu sonradan yükseltecekler. Bunun dışında hiçbir şekilde sitelere girmiyor, her şeyi doğru yaptığıma eminim. Benlik herhangi bir sıkıntı yok yüksek ihtimalle. Bekleyeceğim biraz daha. İlgi alaka sıfır, bunu beklerken fark ettim ancak internet vermemezlik yapmazlar herhalde.

Deneyip geldim ancak iş yapmadı.

Bilmiyorum ancak teknik servisleri rezalet. Bir kez bile dönmediler.

Baskı derken? Müşteri hizmetleri yok ancak destek kaydı üzerinden bir şey yapabiliyorsam yaparım.
Twitter ve destek kaydı üzerinden sürekli yazacaksınız. Eninde sonunda bıkacaklar. Ya da, iptal ediyorum diye tehdit edin. Bir bakmışsınız internetiniz gelmiş. 😀

Yeni bağlattım bu arada. Kullanıcı adı ve şifreyi kopyala yapıştır olarak aldım, kendim de kontrol ettim. Sıkıntı çıkması imkansız.

Bilerek yanlış girdim. Hata ekranı çıktı. Tekrar doğru girdim. Yine herhangi bir gelişme yok maalesef.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı