TurkNet binaya altyapı çektirme

YiğitUluçınar

Hectopat
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
233
Uzun zamandır Turkcell Superonline fiber internetini kullanıyorum fakat verdikleri Mbps ve ping değerlerinden pek de memnun değilim. Bu yüzden TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum ve gigafiber internet paketleri oldukça hoşuma gitti. Altyapı çekmeleri için dilekçe yazmaya karar kıldım, sizce 1 daire için altyapı çekerler mi? Nasıl sorunlarla karşılaşırım? Bunun bir ücreti oluru mu? Kablo çekmeleri ortalama kaç gün sürer?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom alt yapısı olmayan yere paket vermiyorlar ve TurkNet altyapısı sadece port cihazına kadar getirirler port cihazından bina kadar olan yerde ise Türk Telekom çeker.

Evimin 2 sokak ötesinde Türk Telekom baz istasyonu ve sunucu yeri var.


Buradan aşağı inip başvuru yapabilirsin. Site yöneticisi yaparsa daha iyi olur. Ama şu an sadece İstanbul ve İzmir'e verıyorlar.

Ben İzmir'in karabağlar ilçesinde oturuyorum, İzmir'in her ilçesinde gigafiber kullanılabiliyor mu? Ayrıca site yöneticisi yerine bina yöneticisi başvuru yapsa olur mu?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı