TurkNet geceleri kopuyor

Arkadaşlar, kablosuz ağın yavaş olmasından ve internetin sürekli kesilmesinden dolayı Türk Telekom'un TP-Link TD-W9970 adlı modemini aldım ve bugün kullanmaya başladım. Ama oyun oynarken yine internet gitti ve modemi kapatıp açmayınca gelmedi. Sorunun ne olduğu hiç bilmiyorum. Ağ değerleri bunlar:

Adsız.png

Önceki modemde de böyle şeyler oluyordu sürekli modemle alakası yok yani. Ve internetimin markası TurkNet.

Son 4 ay yoğun şekilde olmak üzere ben de fazlasıyla yaşıyorum, ayrıca ping değerim artarken internet hızımda da 20 Mbps kadar bir azalma oldu, ilk başta çok rahat 78 Mbps alabilirken şu an hattıma en fazla 65 geliyor gibi görünüyor fakat gerçekte 56-60 arası hız alabiliyorum. Ciddi anlamda çok can sıkıcı bir hal almaya başladı. Bu arada TT altyapılı Türknet kullanıyorum.

Bende aynı sorundan dolayı çıktım ve Superonline geçtim. Ping değerim 3 - 4 kat azaldı. Sıfır kopma mükkemmel bir his :)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    2 KB · Görüntüleme: 74
Benim olduğum bölgede altyapı çalışması yaptılar, yapmadan önce daha iyiydi internetim, internet hızımı arttırdılar ama bu sefer elimden hiç kopmama etkenimi aldılar. Olduğum yerdeki TT kullanıcıları bile aynı sorunu yaşıyor.

İnternet kopuyor, pıng artıyor, hız düşüyor, 3 aydır aynı problemi yaşıyorum.
Sokağa çıkma kısıtlamaları işlemdeyken kullanıcı artıyor, bu nedenle interneti kısıtlıyorlar bölgesel olarak. Benim de aynı şekil, yasak bittiği zaman düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı