Teşekkürler bu arada o kadar yere yazdım ama en çok siz bu kadar iletişime geçip yardımcı oldunuz. Şuan arıza kaydım mevcut dün açmıştım gelen cevaplar çözüm odaklı değil hele ki en son gelen mesaj bu şekilde:
Merhaba,
Hattınızı incelediğimizde fiziksel kopmanız bulunmamaktadır, IP aldığınızı görüntülendik,Wifi internet yanıp sönebilir, 5G ağı çok yeni bir teknoloji olarak tüm abonelerimize ZyXEL modem ile sunulmaktadır. 5G teknolojisi ağına bağlantı için max 2M tavsiye edilmektedir, Ev ve iş yerinizde farklı teknolojileri kullanan cihazlar kullanıyorsanız, kablosuz bağlantınızın tüm bağlantı teknolojilerini desteklediğinden emin olmalısınız. ZyXEL’in 802.11ac teknolojisini kullanan çift bantlı modemleri, hem 2.4 Ghz hem de 5 GHz bantlarında eş zamanlı olarak frekans yayarlar. Böylece hem eski model dizüstü bilgisayar ve diğer mobil cihazlar bağlantı konusunda sıkıntı yaşamazken, yeni nesil 5 GHz bandını kullanan ürünler, eş zamanlı olarak yüksek hızda bağlantı yapabilme yeteneğine kavuşurlar , modem markasının tavsiyesi olan basit ama faydalı ipuçları sayesinde çok daha stabil ve kesintisiz bir internet deneyimi yaşamanızı dileriz. Sağlıklı günler dilerim.
Umarım dediğiniz gibi olur ve sıkıntısız bir şekilde kullanabilirim verilen hizmeti.