TurkNet GigaFiber abonelik başvurusu

@TeknoFix29
Sizin modem aynı modem mi (VMG8623-T50b)? Aynı ise modemdeki internet ışığının yanıp sönmesi normal mi bir gariplik var sanki aktif kullanılırken bazen (yarım saat veya bir saat) sabit yanıyor bazen ise yanıp sönüyor. Aktif diyorum çünkü gerçekten aktif kullanıyorum interneti. Ayrıca modemdeki internet ışığı kırmızı yandığında yeniden başlatıyor muydu kendini? Bende birkaç kez öyle yaptı kırmızıdan yeşile dönemeden yeniden başlattı kendini modem.
Evet aynı model modem verdiler bana da. Sizin modemde sorun olabilir. Benim ki kendini yeniden başlatmıyordu. Durduk yere birden internet ışığı kırmızı yanıyordu internetim kesiliyordu 5-10 dk sonra tekrar yeşil yanıyordu. Günde 5-6 defa yapıyordu bunu.

Arkadaşım yapmış gayet iyi ve stabil olduğunu bazı hataların düzeldiğini söylüyordu ama ben henüz denedim. Denersem sonuçları yazarım size de.

Hale bak ya eski binalara fıaln getiriliyor büyükcekmece pınartepe cıvarında oturuyorum 80 Mbps :/ hayatı sorgulamam gerek vallahi 100 500 1000MBPS gelse direk Superonline'den cekilirim abi 120 lıra falan ya da daha fazla 24 Mbps veriyoruz ya.

Şu an Superbox'un 20Mbps'lik paketini kullanıyorum. Seneye nisan ayında taahhüt bitecek ve iptal edeceğiz. Şu anda TurkNet'in VDSL 100 Mbps'lik paketini kullanıyorum ve gayet memnunum. Sorunum olduğunda 2 günde çözdüler. Bu yapmış olacağınız geçişten gerçekten çok memnun kalacaksınız.

Arkadaşım yapmış gayet iyi ve stabil olduğunu bazı hataların düzeldiğini söylüyordu ama ben henüz denedim. Denersem sonuçları yazarım size de.

Sizde hala devam ediyor mu bu sorunlar? Eğer sorun yoksa Firmware güncelleme yapmaya gerek var mı? Bendeki modemin Firmware sürümü (V5.50(ABPM.3)b2_F0) hiç güncellemedim.

Bir de adamlar bazen 5 Mbps'e kadar indiriyor müşteri hizmetlerini aramamız gerekiyor şaka gibi ya bir buraya fiber getirseler TurkNet'in saliyesinde koşarım.

Bugün sadece 9 defa modemim kendi kendini kapadım. Superbox olan. Hizmetleri çok kötü. Bir ara bir hafta boyunca internet 1 Mbps'yi aşamadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı