TurkNet GigaFiber'de Zula'da 45-60 ping oluyor

Jumaa

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm herkese.
Bölgemde TurkNet'in GigaFiber 1000 Mbps'ye kadar internet hızı alıyorum lakin oyunlarda (Zula) ping 45 ila 60 arasında geziniyor ve maalesef düşmüyor bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
Şimdiden yardımda bulunan herkese teşekkür ederim.

Zula 2023-02-27 00-25-02.jpg

Selamünaleyküm herkese.
Bölgemde TurkNet'in GigaFiber 1000 Mbps'ye kadar internet hızı alıyorum lakin oyunlarda (Zula) ping 45 ila 60 arasında geziniyor ve maalesef düşmüyor bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mı?
Şimdiden yardımda bulunan herkese teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1683627
Merhaba, detaylı kontrol sağlanması için OİM üzerinden destek kaydı açarak sorunu paylaşmanızı rica ederim. Ekiplerimiz inceleme yaparak size bilgi verecektir.

Merhaba, detaylı kontrol sağlanması için oim üzerinden destek kaydı açarak sorunu paylaşmanızı rica ederim. Ekiplerimiz inceleme yaparak size bilgi verecektir.

Merhaba ayşegül hanım. Dediğiniz gibi yaptım ama herhangi bir fayda görmedim. Arkadaşlara istedikleri bilgileri attım sorun olmadığını dile getirdiler ve 48 saat sonrasında destek kaydını maalesef kapattılar. 2 kez yapmama rağmen herhangi bir sonuç alamadım.
Üzdüler beni.

Merhaba ayşegül hanım. Dediğiniz gibi yaptım ama herhangi bir fayda görmedim. Arkadaşlara istedikleri bilgileri attım sorun olmadığını dile getirdiler ve 48 saat sonrasında destek kaydını maalesef kapattılar. 2 kez yapmama rağmen herhangi bir sonuç alamadım.
Üzdüler beni.
Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı