TurkNet güncel memnuniyetiniz nasıl?

Ben Türk Telekom kullanıyorum, eğer oturduğunuz binada VDSL veya fiber altyapı varsa öneririm. 50mbps alıyorum, oyunlarda da lag yok denecek kadar az. Eğer bütçeniz yeterse alabilirsiniz
35mbps vdsl var 75mbpsye 10tl fark ile çıkartabilirsiniz diyor sınav senem pek oyun oynamayacağım 35 işimi görür diye tahmin ediyorum 35mbps vdsl alt yapım var kısacası iş görür mü diyorsunuz?
2020 Ekim'den beri kullanıyorum 95 liraya 100 Mbit kullanmak mükemmel. Karşı komşum 16 Mbit'e 90 lira veriyor. Alt yapın çok kötü sorunlu değilse geç. KKA85DW86qsh davet kodum kullanırsan sende ben de 1 ay beleş.
Geçecek olursam bu kodu kullanırım tammadır.
 
Teşekkür ederim.
Dostum geçişi yaptık senin kodunu verdim haberin olsun.
Ayrıca ekleyeyim müşteri temsilcisi Gülnur olması lazım ismi ikindin randevu oluşturmuştuk ancak 20.00da aramadı benim de zamanım pek yoktu 20.10 sularında ben aradım ve işlemlerimizi yaptık 20.22de Gülnur hanım aradı ve randevu için aramıştım dedi ben işlemlerimi halettim deyince direkt olarak telefonu kapadı artık niyeti ne tam olarak bilmiyorum ancak bana biraz saygısızlık gibi hissettim biraz müşteri hizmetleri konusunda eksik bir firma izlenimi bıraktı.
 
Son düzenleme:
Bilmiyorum her insan aynı değil bana denk gelmedi ama bu abonelik departmanı ayrı bida denk gelmez arza ekibi ayrı h.o inş iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı