TurkNet güzel mi?

mihawkk

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar,

Şu an Türk Telekom sabit internet hizmeti kullanıyorum. Aylık yaklaşık 500 TL fatura ödüyorum ve 35 Mbps hız alıyorum. TurkNet ise 74 Mbps hız için 499 TL'lik bir teklif sundu. Bu hizmeti kullanmak istiyorum.

TurkNet kullanan var mı? Memnun musunuz? Herhangi bir şikayetiniz ya da yaşadığınız sorunlar oldu mu?

Dosya Ekleri

• İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet - Google Chrome 14.04.2025 22_34_39.png
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet - Google Chrome 14.04.2025 22_34_39.png
    142,7 KB · Görüntüleme: 46
Türk Telekom altyapısından alıyorsa TurkNet performansı da aynı oluyor genellikle. Türk Telekom altyapısı ile Türk Telekom da kullandım, Netspeed de kullandım, şu an TurkNet'teyim epeydir. Performanslar aynı neredeyse.
Netspeed'de çok sık kesinti tarzı abuk subuk şeyler yaşamıştım sadece.

TurkNet en son veri sızdırmasıyla gündeme geldi, onun haricinde iyi.

merhaba,

Şu an Türk Telekom sabit internet hizmeti kullanıyorum. Aylık yaklaşık 500 TL fatura ödüyorum ve 35 Mbps hız alıyorum. TurkNet ise 74 Mbps hız için 499 TL'lik bir teklif sundu. Bu hizmeti kullanmak istiyorum.

TurkNet kullanan var mı? Memnun musunuz? Herhangi bir şikayetiniz ya da yaşadığınız sorunlar oldu mu?

Uzun zamandır TurkNet GigaFiber kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Zaten sorun yaşayana kadar iss önemi yok, ama sorun yaşandığında hizmet kalitesi ve çözüm süresi etkili oluyor. Teknik ve hizmet alanında zayıflar, modem ip alamıyor hattımı resetleyin diyorum ( teknik destek talebi oluşturuyorsun uygulama üzerinden onlar dönüyor bu da ciddi zaman kaybı) bunu bile sağlamakta güçlük çekiyorlar nedenini soruyorlar hatta teknik ekibin arayıp yapması gerektiğini söylüyorlar. Verilerin çalınmış olması cabası.

Merhabalar,

Ben 3 adreste kullanıyorum (2 VDSl, 1 Fiber), bütün aboneliklerim aktif. 3-4 yıldır hiç bir sorun yaşamadım diyebilirim. Ayrıca konuda arayınca ulaşılamıyor diyenler için, zaten abone olduktan sonra arayınca o hattan ulaşılmıyor destek için. Online işlemlerden destek kaydı açıyorsunuz ve 10dk içinde sizi arıyorlar 7/24. Telekomdaki gibi on saat kvkk dinleyip yok şu numaraya tıkla, sorununu kısaca anlat, şimdi buna tıkla, önünüzdeki kişi sayısı 7 falan telefonda uğraşmıyorsunuz. Verilerin çalınmış olması tabiki iyi bir şey değil. Ama bildiğim kadarıyla btkda eşit oranda hatalı bu verilerin çalınmasında. Yani herhangi bir firmanın başınada gelebilirdi bu durum. Üzücü bir şekilde kendimizi avutma şeklimiz de, zaten ortalıkta olan bilgilerimiz çalındı statik ipler harici. Pek de farklı bir şey yok.

VDSL altyapıda en ucuz ISS hangisiyse onu seçin. TurkNet'in tek faydası ciddi sorun olunca Türk Telekom lanetinin saha ekiplerini yönlendirebiliyorlar. Diğer ISS'ler korkuyor ekip göndermeye. Para verecekler ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı