- Makaleler
- 6
DH forumda bulunana TurkNet yetkilisine özelden aynı şekilde yazın. Yardımcı olacaktır.
Maalesef hocam aynı şekilde. Online İşlemler'e girip destek kaydı da açamıyorum. Kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor.@213082 çoğu kişi problem yaşamış sanırım hocam. Düzeldi mi son durum nedir?
TürkNet'de havuzda mıydınız? CGN yani.Maalesef hocam aynı şekilde. Online İşlemler'e girip destek kaydı da açamıyorum. Kullanıcı adı ve şifre hatalı diyor.Eki Görüntüle 893271
Evet hocam. İlk bağlattıktan 1-2 hafta sonra CGN havuzuna attılar.TürkNet'de havuzda mıydınız? CGN yani.
Ah hocam geçmiş olsun. İnşallah düzelir. TürkNet'in böyle bir durumla karşılaşması beni şaşırtmadı değil. İlginç bir olay.Evet hocam. İlk bağlattıktan 1-2 hafta sonra CGN havuzuna attılar.
Arkadaş FTTH'de. Hat değerleri yok haliyle.Modem hat değerlerini göremedim konuda.
Sağolun hocam. Bekliyoruz bakalım düzelmesini. Hız değerleri hala aynı.Ah hocam geçmiş olsun. İnşallah düzelir. TürkNet'in böyle bir durumla karşılaşması beni şaşırtmadı değil. İlginç bir olay.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.