TurkNet upload hızımı kıstı

Sistemde kayıtlı numaradan ulaşılamadı ancak yenileme işlemi yapıldı. Şu anki hız profilimi görüntüleyebiliyor musunuz acaba Ayşegül hanım? Şu an elektrikler kesik olduğu için değerlerime bakamamaktayım.
Hocam yeniden destek kaydı açın. Hizimi 75mbps tanımlayın diyin upload direkt 10 olacak. Bende aynisini yasamistim

O süper. Bende bir deneyeyim. 15 filan gelir bana da suanki marjin değerleriyle birlikte
15'i geç direkt kapasite neye izin veriyorsa o gelir. Kısaca Allah ne verdiyse gelecek. Deneyin bence. Yine tabi manuel tanımlattığım için Türk Telekom isterse yarın 5 Mbps yapsın beni etkilemeyecek. Profilim otomatik ayarlamada değil.

Zaten siz bunu istedikten sonra manuel olacak profiliniz. Ama dikkatli olun manuel tanımlandıktan sonra mesela Türk Telekom 25-30 Mbps yaparsa upload'ı size gelmeyecek. Yeniden 100 Mbps tanımlatmanız gerekecek.
Yani hizim düşerse yeniden 100e tanimlattigim sürece sorun olmayacak

Evet tanimlattim 12/13 arasinda upload alıyorum. Fazlasıyla yeterli artık benim için:D. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Yani hizim düşerse yeniden 100e tanimlattigim sürece sorun olmayacak

Evet tanimlattim 12/13 arasinda upload alıyorum. Fazlasıyla yeterli artık benim için:D. Teşekkür ederim
Yok hocam öyle değil. Mesela Türk Telekom yarın upload hızlarını 5 yapıyoruz dese de bile sen manuel tanımlattığın için hiçbir şekilde ne artış ne de azalma olacak. Kalakalacak o profil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı