TurkNet upload hızımı kıstı

Yok hocam öyle değil. Mesela Türk Telekom yarın upload hızlarını 5 yapıyoruz dese de bile sen manuel tanımlattığın için hiçbir şekilde ne artış ne de azalma olacak. Kalakalacak o profil.
Valla o pek öyle olmuyor hocam. Tt kendisi hizini düşürüyor hsjsj. Ben kendim 75 tanimlattigim halde tr bu fazla diyip 24 mbps yapmıştı hızımı. Sonra yeniden 75 tanimlatmistim. Suan 100 tanımlı ama tt istese yine dusurebilir

Valla o pek öyle olmuyor hocam. Tt kendisi hizini düşürüyor hsjsj. Ben kendim 75 tanimlattigim halde tr bu fazla diyip 24 mbps yapmıştı hızımı. Sonra yeniden 75 tanimlatmistim. Suan 100 tanımlı ama tt istese yine dusurebilir
Hocam inanın bu şekilde kalıyor. Profil manuel tamamen. Eğer ki paket hızınız 100 olsaydı dediğiniz gibi olacaktı ama öyle değil. Sizin paketiniz 50 Mbps ama siz elle 100 tanımlattınız bu şekilde manuel oluyor ve uploadı geri çekseler de kalıyor. Bir çok kişinin düşme sebebi bu zaten. Çoğunluk paket hızını kullandığından profil ayarlamaları otomatikte. Ama senin benim gibilerin profilleri manuelde ve biri elle müdahale etmedikçe de aynı bu şekilde kalacak.

Hocam inanın bu şekilde kalıyor. Profil manuel tamamen. Eğer ki paket hızınız 100 olsaydı dediğiniz gibi olacaktı ama öyle değil. Sizin paketiniz 50 Mbps ama siz elle 100 tanımlattınız bu şekilde manuel oluyor ve uploadı geri çekseler de kalıyor. Bir çok kişinin düşme sebebi bu zaten. Çoğunluk paket hızını kullandığından profil ayarlamaları otomatikte. Ama senin benim gibilerin profilleri manuelde ve biri elle müdahale etmedikçe de aynı bu şekilde kalacak.
50ye 13 alıyorum artık mutluyum hdhdh. Bu haberle daha da sevindimm

Düzgün bir müşteri hizmetleri sisteminiz olsa böyle şeyler ile uğraşmazsınız, böyle forumlarda. @TurkNet Destek Ayşegül
Bazıları çok donanımlı. Efe ve berkan bey bunlardan birisi. Anında hızı arttirip gerekli açıklamayı yapabilecek teknik bilgiye sahip olanlar var. Tabi her firmada olduğu gibi kimin denk geldiği biraz şans

Düzgün bir müşteri hizmetleri sisteminiz olsa böyle şeyler ile uğraşmazsınız, böyle forumlarda. @TurkNet Destek Ayşegül
Merhaba, 0212 703 43 71 müşteri hizmetleri çağrı merkezimizden bizlere her zaman ulaşabilirsiniz. Online işlem merkezinden de her zaman müşterilerimize destek oluyoruz.

Hocam inanın bu şekilde kalıyor. Profil manuel tamamen. Eğer ki paket hızınız 100 olsaydı dediğiniz gibi olacaktı ama öyle değil. Sizin paketiniz 50 Mbps ama siz elle 100 tanımlattınız bu şekilde manuel oluyor ve uploadı geri çekseler de kalıyor. Birçok kişinin düşme sebebi bu zaten. Çoğunluk paket hızını kullandığından profil ayarlamaları otomatikte. Ama senin benim gibilerin profilleri manuelde ve biri elle müdahale etmedikçe de aynı bu şekilde kalacak.

1698415965083.png

Kayıt açtım 7 dakika sonra aradılar ve uploadım arttı arayan kişi hatta sıkıntılar olabileceğini belirtti bende modemimde SNR ayarı var diye bahane ürettim ama aslında yok xD gerçi SNR ayarsız modemler minimum 8 SNR e göre ayarlıyor hızı.

near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
near-end fast channel bit rate: 43682 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 13987 kbps

DSL uptime :1 min, 59 secs
DSL activetime :0 min, 16 secs

Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 8.0 dB
output power upstream: 8.8 dbm
attenuation downstream: 11.3 dB

Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 8.0 dB
output power downstream: 14.9 dbm
attenuation upstream: 0.3 dB

1698416300805.png

1698416464339.png

Ulan ilkten QoS açık olduğunu unuttum test ilk 13 başlayıp sonradan 9'a düşüyordu diyorum nasıl? Falan sonradan aklıma geldi SDASASADSAD

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı