TurkNet internetin Speedtest'te hızı düşüyor

OmerYesilk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba TurkNet kullanıyorum. İnternetimin kablolarında temasızlık var. Siyah bantla bantlı olan yere dokununca internetim kesiliyor ve internetimin hızında düşüşlük var. Mesela 40 Mbps sabit veriyorken şimdi 18'i aşmıyor. Ben kablolardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Nasıl düzeltebilirim? Bir de TurkNet'ten yetkili arasam düzeltmeye gelirler midir?

Kabloyu yenilemen muhtemelen sorunu çözecektir.
Eğer geçici oalrak bir çözüm düşünürsen siyah bantlı yeri açıp kabloları yeniden bağlamayı deniyebilirsin.

Turknet fakat t.t sahaya baglisin, dolayısıyla gelecek olan ekip t.t'dir fakat burda şöyle bir olay var; bina/daire içine türk Telekom karismaz. Kabloları senin yenilemen lazim

Kabloyu yenilemen muhtemelen sorunu çözecektir.
Eğer geçici oalrak bir çözüm düşünürsen siyah bantlı yeri açıp kabloları yeniden bağlamayı deniyebilirsin.
yenilemeyi bilmiyorum

Turknet fakat t.t sahaya baglisin, dolayısıyla gelecek olan ekip t.t'dir fakat burda şöyle bir olay var; bina/daire içine türk Telekom karismaz. Kabloları senin yenilemen lazim
anladım

yenilemeyi bilmiyorum

Eğer sözünü ettiğin kablo bilgisayarına taktığın ethernet kablosuysa yenisini alıp bir ucunu modeme diğer ucunu bilgisayarına takman yeterli olacaktır.

Eğer sözüne ettiğin kablo apartmanındaki Telefon / WAN(fiber) Kablosuysa elektirikçi birisiyle konuşup kabloyu yeniden çektirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı