TurkNet kasıtlı olarak upload hızını mı düşürüyor?

Merhaba, upload hızları kademeli olarak bir ay içinde her müşterimiz için yükseltilecektir.
Merhaba. 1 ayı geçtiği için arıza kaydı oluşturdum ve bana "sadece fiber kullanıcılar için upload yükseltilecek" cevabı verildi. Türk Telekom açıklamasında "VDSL kullanıcıları dahil" yazıyor ve TürkNet VDSL kullanıp 15 uploada sahip arkadaşlarım var. 1 ay içerisinde tamamlanacaktı ama 1 ayı geçti. Neden uploadım hala 15 olmuyor?
 
Merhaba. 1 ayı geçtiği için arıza kaydı oluşturdum ve bana "sadece fiber kullanıcılar için upload yükseltilecek" cevabı verildi. Türk Telekom açıklamasında "VDSL kullanıcıları dahil" yazıyor ve TurkNet VDSL kullanıp 15 uploada sahip arkadaşlarım var. 1 ay içerisinde tamamlanacaktı ama 1 ayı geçti. Neden uploadım hala 15 olmuyor?

Merhaba, her kullanıcımız için upload hızları kademeli olarak artacaktır. Sırası ile tüm kullanıcılarımıza tanımlama yapıyoruz.
 
Aynı sorun bende de var aylardır 15 olan hız 1-2 saatlik kopma yaşadım diye açtığım destek kaydında download da dahil düşürüldü.
image-5.png
 
Aynı sıkıntıdayım, önce artmıştı sonra arıza ile geri gitti upload hızım 1 ay olmasına rağmen geride gelmedi.
Merhaba, konuyla ilgili açılan destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?

Aynı sorun bende de var aylardır 15 olan hız 1-2 saatlik kopma yaşadım diye açtığım destek kaydında download da dahil düşürüldü.Eki Görüntüle 1774130
Merhaba, konuyla ilgili açılan destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız?
 
Aynı olayı bana da yaptılar 15 Mbps upload yerine 8 Mbps kullanıyorum şu an. Sizin ki düzeldi mi hala aynı mı?
 

Geri
Yukarı