TurkNet Kasıtlı Olarak Hız Düşürüyor

Sen söyle bakalım TürkNet gibi Upload'ı kendi altyapısında limitsiz veriyor mu?

Hergün ping sorunu, sorunum olunca muhattap olacağım bir insanı bulamayınca, internetim kesilince, iptal etmek isteyince hiçbir şekilde yardımcı olmayanı karşımda buluyorsam, limitsiz upload'ı ne yapayım :) Sınırlı olsun sorunsuz olsun :) Mantıklı birşey yazmanı beklerdim ama gerçekten çok mantıksız.

Hergün ping sorunu, sorunum olunca muhattap olacağım bir insanı bulamayınca, internetim kesilince, iptal etmek isteyince hiçbir şekilde yardımcı olmayanı karşımda buluyorsam, limitsiz upload'ı ne yapayım :) Sınırlı olsun sorunsuz olsun :) Mantıklı birşey yazmanı beklerdim ama gerçekten çok mantıksız.
Genede ne olursa olsun herşeyin limitsiz olması gerekirdi.

Türknetlik sorun değildir dostum o tamam yapabilme ihtimali yüksektir ama çoğunlukla yoğunluktan dolayı saat aralıgında düşmeler oluyor.Bazen gerçekten türktelekom yönünden sıkıntı olabiliyor. Adsız1231231231.png
Adsız1231231231.png
Mesela ben türknete geçtim ilk 3 ay sıkıntısız kullandım sonra internetim 20:00 ile 24:00 arası bitkin halde oldu.Üstüne gittim sürekli sürekli şimdi kesintisiz 75 mbps alıyorum.Geçen ay 850 gb kota kullandım bu ay ise 17.11.2018 olarak 420 gb

İptal dilekçesinden sonra faturalama işlemine devam ettiler mi? Çünkü yolladığım iptal dilekçesi sisteme yüklenmemiş. Otomatik ödeme talimatını durdurdum. En kötü 3 ay ödeme gelmeyince aboneliği iptal etmek zorunda kalacaklar. Bu esnada NetSpeed kullanacağım.
Benim internet bağlanmadığından fatura çıkmadı. Aktivasyon olmayınca iptal ettirdim bende. Normalde 2 hafta falan kullanım ücreti çıkartırlar. Bu arada iptal dilekçesini faxlamı yolladın?

Bir tek bende mi iyi bu Turk.net anlamadım ki.. 10 yıldır internet kullanıyorum, Ttnet ve Superonline'dan sonra Turk.net'e geçtim ve şuana kadar kullandığım en iyi İSS Turk.net. Bilmiyorum bir kaç aydır sürekli şikayet konuları var bende ise aksine daha iyi durumda şuan. Geçen ay ortalama 24Mbit/s hız alıyordum (35Mbit/s Özgür İletişim Paketi) bu ay çoğunlukla 35Mbit/s hız alıyorum.

Memnun olanlar her yerde memnum diye yazmıyor çünkü. Şikayetim var diye site var fakat şikayetim yok diye bir site yok. Kıyaslama yaparsak memnun olanların sayısı, memnun olmayanların saysını katlar gibi.
Yıllardır TürkNet kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım. Gayette memnunum. Çok iyi bir İSS. Hız düşümü, ping sorunu yok. ADSl ve VDSL hizmetlerinin her ikisini de kullandım. Herkese tavsiye ediyorum.

Aktif olarak kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım müşteri hizmetleri de gayet ilgili, boynunuza zincirde bağlanmıyor hemde ucuz :) Deneyin derim pişman etmez.
Şu an için Turkcell Superonline ile taahhüdüm sürüyor. Genel olarak Superonline'dan memnunum ancak sizin de dediğiniz gibi CS:GO'da yüksek ping alıyorum, hatta ben 75 ms ping'in altına bir türlü inemedim. Genel olarak 80-90 ping civarı. Netspeed eğer ping konusunda bu kadar başarılı ise geçmeye değer. Taahhüt bitince Netspeed'i bir kez daha araştıracağım, eğer ileriki aylarda da olumlu yorumlar gelirse düşünmeden geçerim.

Memnun olanlar her yerde memnum diye yazmıyor çünkü. Şikayetim var diye site var fakat şikayetim yok diye bir site yok. Kıyaslama yaparsak memnun olanların sayısı, memnun olmayanların saysını katlar gibi.
Yıllardır TürkNet kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım. Gayette memnunum. Çok iyi bir İSS. Hız düşümü, ping sorunu yok. ADSl ve VDSL hizmetlerinin her ikisini de kullandım. Herkese tavsiye ediyorum.

Ülkenin büyük bir kısmı interneti sadece sosyal medya için kullanıyor. Bu kesim hızın ve pingin düşük yada yüksek olduğunu anlayamaz. Çoğu firma ilk aylarda yüksek hız sağlarken zamanla hızı düşürüyor. Eğer tepki gelmezse o şekilde kalıyor. Tepki gelirse düzeltmek zorunda kalıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı